Profile
Jannetien Huijsman
15 februari, 2021

Onlangs is de nieuwste versie van Adeptia Connect uitgebracht. Wij zetten de voordelen van de verschillende nieuwe features uiteen.

– Volledige ondersteuning vanuit de browser.
De gebruikers interface is volledig vernieuwd. Door niet langer gebruik te maken van Java Applets zijn zelfs “zware” processen als Procesflow Designer en Data Mapper volledig vanuit een browser te gebruiken. Remote beheer is een stuk eenvoudiger geworden.

– Nieuwe Userinterface
Mede dankzij een innige samenwerking tussen Adeptia en Enable U is de User Interface er, na een grondige renovatie, enorm op vooruitgegaan qua design en is hierdoor veel intuitiever in het gebruik. Door nog beter gebruik te maken van wizards, Artificial Intelligence en heldere keuze menus zijn complexe integraties nu sneller en eenvoudiger te bouwen. Het opleiden van integratie specialisten zal hierdoor ook een stuk sneller gaan!

– AI-Guided Data Mapping
Adeptia’s AI-gebaseerde datamapping-technologie kan bestaande datamappings analyseren en suggesties doen voor het maken van nieuwe mappings. Daarbij maakt het gebruik van machine learning-algoritmen die zorgen dat de integriteit van gegevens intact blijft. Nu kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning sterk toenemen, kunnen bijvoorbeeld ook citizen developers sneller de juiste data combineren om zo snel nieuwe applicaties te bouwen.

– Performance van webservices
Er is veel aandacht besteed aan de performance en de throughput van de webservices. Omdat het gebruik van webservices in het verleden bij sommige klanten tot onacceptabele performance leidde is dit gedeelte van de code volledig opnieuw geschreven en uitgebreide tests wijzen uit dat de performance aanzienlijk verbeterd is.

– Verbeterde ondersteuning voor templates.
Templates maken het nu mogel;ijk voor derde partijen om standaard Adeptia templates te creeren zodat Adeptia gebruikers hun diensten eenvoudig kunnen integreren. Maar met name voor Shared Service Centers die identieke integraties voor verschillende clienten bouwen zijn zorgen templates voor enorme tijdwinsten. Ook voor integraties waar een complexe architectuur voor veel complexiteit zorgt zorgen templates voor veel tijdwinst en een hogere kwaliteit.

 

Denkt u er aan om de Upgrade uit te voeren? Mocht dit niet in uw planning passen dan kunnen wij de Upgrade uiteraard ook voor u uitvoeren. Neem hier voor contact op met uw Account Manager.
Meer lezen over Adeptia? Dat kan hier

 

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door uw gegevens achter te laten gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. U kunt uw voorkeuren beheren in de footer van elke nieuwsbrief die u ontvangt, of door contact op te nemen met marketing@enable-u.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.