Cleo

Managed file transfer
oplossingen

De managed file transfer oplossingen van Cleo zijn super robuust en betrouwbaar, wat absoluut nodig is bij het uitwisselen van bedrijfskritische of privacy gevoelige informatie.

VLTrader is de managed file transfer oplossing van Cleo en de digitale brievenbus om al uw niet synchrone berichtenverkeer (dus zonder API’s) betrouwbaar af te handelen. Door de ondersteuning van de vele file transfer protocollen zoals EDI, HL7, ebMS, AS2, FTP(S) is het een zeer complete oplossingen die binnen elke netwerk infrastructuur te implementeren is en prima past binnen een enterprise architectuur.

Door de vele certificeringen is de managed file transfer oplossing van Cleo een toonaangevende oplossing in de wereld. De connectoren voor AS2, AS3 en ebMS 2.0 (ebXML Messaging Service) zijn volledig gecertificeerd door Drummond Group. Dit toont de goede interoperabiliteit en conformiteit en de betrouwbaarheid en veiligheid van de gegevensuitwisseling aan.

 

CLEO

De Cleo Managed File Transfer oplossing ondersteunt elke vorm van integratie

B2B/EDI Integratie

Super robuuste data movement voor uw B2B/EDI berichtenverkeer zodat u tegen minimale investeringen geen bedrijfsonderbrekingen ondervindt in kritische bedrijfsprocessen.

Applicatie Integratie

De Managed File Transfer oplossing van Cleo heeft een groot aantal interfaces om met andere systemen te integreren. Zo is integratie via de REST API, Fileshare, databases en queues out of the box aanwezig. Integreer zo met elk legacy systeem of moderne applicatie, op locatie of in de cloud.

Voldoen aan Nederlandse en wereldwijde standaarden

Cleo VLTrader is gecertificeerd en zorgt voor conformiteit aan wettelijke- en branche specifieke protocollen en richtlijnen. Door realtime inzicht in de berichtstromen en de uitgebreide mogelijkheden voor waarschuwingsmeldingen en audittrails bent u in control over de gegevensuitwisseling.

 

Waarom wij Cleo gebruiken:

Voor het Enable U Connection as a Service platform gebruik ik al jaren Cleo Vltrader voor het Digikoppeling ebMS berichten verkeer en voor het overbrengen van zeer grote bestanden. De oplossing is in al die jaren nog nooit omgevallen of vastgelopen en updates gaan altijd goed met één druk op de knop.

Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

 

Lees hier meer over de kenmerken van Cleo.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ