Cleo

Managed file transfer
oplossingen

De managed file transfer oplossingen van Cleo zijn super robuust en betrouwbaar, wat absoluut nodig is bij het uitwisselen van bedrijfskritische of privacy gevoelige informatie.

VLTrader is de managed file transfer oplossing van Cleo en de digitale brievenbus om al uw niet synchrone berichtenverkeer (dus zonder API’s) betrouwbaar af te handelen. Door de ondersteuning van de vele file transfer protocollen zoals EDI, HL7, ebMS, AS2, FTP(S) is het een zeer complete oplossingen die binnen elke netwerk infrastructuur te implementeren is en prima past binnen een enterprise architectuur.

Door de vele certificeringen is de managed file transfer oplossing van Cleo een toonaangevende oplossing in de wereld. De connectoren voor AS2, AS3 en ebMS 2.0 (ebXML Messaging Service) zijn volledig gecertificeerd door Drummond Group. Dit toont de goede interoperabiliteit en conformiteit en de betrouwbaarheid en veiligheid van de gegevensuitwisseling aan.

 

CLEO

De Cleo Managed File Transfer oplossing ondersteunt elke vorm van integratie

 

Waarom wij Cleo gebruiken:

Voor het Enable U Managed Integrations platform gebruik ik al jaren Cleo Vltrader voor het Digikoppeling ebMS berichten verkeer en voor het overbrengen van zeer grote bestanden. De oplossing is in al die jaren nog nooit omgevallen of vastgelopen en updates gaan altijd goed met één druk op de knop.

Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

 

Lees hier meer over de kenmerken van Cleo.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!