Data-Integratie

Realiseer een veelheid aan verbindingen en integraties.

Combineren van data uit verschillende bronsystemen leidt tot nieuwe inzichten, een completer klantbeeld, samenhangender dienstverlening en is een belangrijke basis voor business intelligence.

Het werken met een operational datastore (ODS) waar al deze data samenkomen is een veel toegepaste methode. Met de integratie-oplossingen van Enable U bent u in staat om allerlei databronnen te koppelen aan operational datastores of om datawarehouses te vullen, te wijzigen of te bevragen.

Enable U maakt het mogelijk om data uit bronnen te halen (Extract), in elk gewenst formaat om te zetten (Transform) en te laden in de gewenste omgeving (Load). Deze ETL-functionaliteit kan zowel lokaal als vanuit de Cloud (IPaaS) worden ingevuld.

Enable U

Data-integratie

Benut de kracht van data

Zorg voor Business Intelligence op basis van de data van nu

Lees meer over iPaaS en CaaS

In ons vergelijkingsdocument leest u meer over de verschillen tussen iPaaS en CaaS

Verkrijg 360 klantbeeld

Benut ‘big data’ in real time dienstverlening

Iedere organisatie wil dat relevante data eenvoudig benaderbaar, uit te wisselen en te combineren zijn. Door het integreren van data kunnen organisaties op één centrale plek gegevens samenvoegen, bijhouden, wijzigen en bevragen.

Ook hier bieden we de mogelijkheid om de betreffende integraties in z’n geheel af te nemen ‘as a Service’, inclusief beveiling en beheer. In dit geval wordt ETL dus ingevuld via Connections as a Service (CaaS).

 

Yes, Enable Me

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ