Data Integratie

Realiseer een veelheid aan verbindingen en integraties.

Combineren van data uit verschillende bronsystemen leidt tot nieuwe inzichten, een completer klantbeeld, samenhangender dienstverlening en is een belangrijke basis voor business intelligence.

Het werken met een operational datastore (ODS) waar al deze data samenkomen is een veel toegepaste methode. Met de integratie-oplossingen van Enable U bent u in staat om allerlei databronnen te koppelen aan operational datastores of om datawarehouses te vullen, te wijzigen of te bevragen.

Enable U maakt het mogelijk om data uit bronnen te halen (Extract), in elk gewenst formaat om te zetten (Transform) en te laden in de gewenste omgeving (Load). Deze ETL-functionaliteit kan zowel lokaal als vanuit de Cloud (IPaaS) worden ingevuld.

Enable U

Data integratie

Iedere organisatie wil dat relevante data eenvoudig benaderbaar, uit te wisselen en te combineren zijn. Door het integreren van data kunnen organisaties op één centrale plek gegevens samenvoegen, bijhouden, wijzigen en bevragen.

Ook hier bieden we de mogelijkheid om de betreffende integraties in z’n geheel af te nemen ‘as a Service’, inclusief beveiling en beheer. In dit geval wordt ETL dus ingevuld via Connections as a Service (CaaS).

 

Yes, Enable Me

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door uw gegevens achter te laten gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. U kunt uw voorkeuren beheren in de footer van elke nieuwsbrief die u ontvangt, of door contact op te nemen met marketing@enable-u.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.