Boomi iPaaS

Boomi Integration Platform
as a Service

Het Boomi Integration Platform as a Service (iPaaS) is een multi-tenant cloud integratie platform met ondersteuning voor cloud-to-cloud, cloud-to-on-premise, on-premise-to-on-premise en B2B integratie projecten.

Door de scheiding van een designtime omgeving om integratieflows te maken en het runtime gedeelte waar de integratieprocessen echt draaien ontstaat een enorme flexibiliteit om alles met alles te integreren. Waar dan ook ter wereld. Met ondersteuning voor real-time integratie, extractie, transformeren en laden (ETL) en elektronische gegevensuitwisseling (EDI) biedt Boomi ook de schaalbaarheid om te voldoen aan de hoge volumevereisten van mobiele omgevingen. Boomi introduceerde de eerste iPaaS al in 2008 en is uitgegroeid tot de industrie standaard op het gebied van integratie oplossingen.

Met het uitgebreide Boomi integratieplatform (iPaaS) in combinatie met Enable U support, training of Managed Integrations kunt u uw applicaties sneller verbinden dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Om direct te profiteren van de gewenste resultaten van veilige integratie, biedt Enable U ook volledig functionerende en beheerde integraties als Managed Inegrations (MI), inclusief de verbinding met uw bestaande IT-omgeving. Het verschil tussen iPaaS en Managed Integrations? Dat lichten wij toe in dit vergelijkingsdocument.

Uitgebreide mogelijkheden

Met Boomi verandert u IT complexiteit in IT connectiviteit. De Boomi AtomSphere-omgeving is een iPaaS-cloudoplossing met mogelijkheden voor on-premise- en cloud gebaseerde applicatie-integratie. Vanuit de eenvoudige Boomi userinterface met een zeer uitgebreid palette aan integratie mogelijkheden en de diverse opties voor foutafhandeling kunnen integratie projecten snel en efficiënt uitgevoerd worden.

Boomi iPaaS

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw bestaande applicatielandschap biedt

Egids

Meer lezen over het inzetten van het iPaaS platform bij bijvoorbeeld onderwijsinstellingen?

Lees dan onze eGids Onderwijsinstelling, ontvlecht uw interne applicatielandschap.

eGids
Boomi iPaaS

“Door de unieke multi-tenancy mogelijkheden van het Boomi platform zijn we in staat om eerder ontwikkelde integraties en processen te kopiëren en voor een specifieke klant in een eigen omgeving te deployen. Hierdoor heeft de klant een eigen omgeving en worden koppelingen supersnel opgeleverd door onze consultants.”

Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

Enable U

Testimonials

Saxion Hogeschool

Saxion

“Enable U heeft de huidige knelpunten en doelstellingen van onze organisatie goed doorgrond en hier met het iPaaS platform passende oplossingen voor.” Jaques Heeren, senior inkoper van Saxion
Lees meer

Aanvullende informatie over Boomi iPaaS vindt u hier.

Managed Integrations vs iPaaS

Comparing managed integrations to ipaas

 

Comparing managed integrations to ipaas

Wanneer connectiviteitsproblemen tussen applicaties u ervan weerhouden snel te reageren op nieuwe marktomstandigheden, welke oplossing is dan het beste voor uw organisatie? Lees ons vergelijkingsdocument tussen iPaaS en Managed Integrations.

  • Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.