Dienst

Managed Services

U de ruimte voor innovatie en flexibiliteit, wij het operationeel beheer en de security

Het beheer van uw integratieoplossing is in de beste handen bij de experts van Enable U. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en bedrijfsprocessen

Het belang van goede, veilige en duurzaam werkende koppelingen is groot en privacygevoelige informatie moet optimaal worden beschermd. Integratie is noodzakelijk maar complex. Er is specialistische kennis nodig om uw integraties te beheren en onderhouden.

Het is vaak niet mogelijk om die specialistische kennis op te bouwen of aan te trekken. Organisaties van klein tot groot kiezen daarom steeds vaker voor de Managed Services van Enable U om gegarandeerde beschikbaarheid te krijgen van de werking van de integratiecomponenten.

 

Wilt u zich als organisatie meer kunnen focussen op uw kernactiviteiten en bedrijfsprocessen?

Of heeft u regelmatig te maken met storingen en wilt u de continuïteit vergroten? Enable U kan dit beheer eenvoudig uit handen nemen en verder professionaliseren. Wij lichten alle Enable U Managed Services scenario’s toe in de brochure.

Download brochure
Flexibiliteit in keuze

Met het Enable U Managed Services portfolio bieden wij een passende oplossing voor iedere organisatie.

Patches & Updates Pakket

Uw integratie-software blijft altijd up-to-date en maximaal beveiligd met de laatste patches en updates. Zo hoeft u niet langer te investeren in specialistische kennis en hoeft u niet bang te zijn dat er onnodige verstoringen optreden.

Beperk risico’s en impact

Technisch Beheer Pakket

De werking van uw integratie-software wordt pro-actief in de gaten gehouden.
Er is een gegarandeerde beschikbaarheid van de Enable U integratie-software.

Verbeter beschikbaarheid van technische componenten

Technisch + Functioneel Beheer Pakket

Ontwikkelde integraties (processen, koppelingen, policies en services) worden pro-actief gemonitord én onderhouden. Er is gegarandeerde beschikbaarheid van alle componenten die geconfigureerd zijn op de Enable U integratie-software.

Waarborg continuïteit van uw dienstverlening

Proactieve Reguliere Ondersteuning

Neemt u Technisch en Functioneel Applicatie- beheer af bij Enable U, dan kunt u dit uitbreiden met de structurele inzet van een Enable U consultant door middel van het PRO dienst- verleningspakket.

Verbreed uw beheercapaciteit

Benefits

Met Enable U Managed Services

Enable U Managed Services

Voor blijvend werkende, veilige verbindingen.

Enable U Managed Services

Voor blijvend werkende, veilige verbindingen.

Download hier de volledige beschrijving van onze Managed Services Pakketten.

  • Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.