Dienst

Projectmanagement

We Enable U Well.

Enable U Well

Een belangrijk onderdeel van zowel de klantbeleving, de kwaliteit van dienstverlening als van de kostenbeheersing voor organisaties bestaat uit het standaardiseren en stroomlijnen van de wijze van leveren.

consultancy

Integratieprojecten

Sinds de oprichting van Enable U hebben wij onze best practices, templates en werkwijzen geoptimaliseerd. Voor iedere implementatie van de Enable U toolingen voor realisatie en beheer van elke configuratie/integratie standaardiseren wij de aanpak. Dit geldt ook voor meer complexe zaken als het tot stand brengen van een passende integratie-architectuur, het inbedden van architectuurprincipes in een organisatie en het leiden van integratieprojecten.

Methodologie

Om alle aspecten van onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we de Enable U Well methodologie ontwikkeld. In de Enable U Well methodologie wordt de kennis van tientallen jaren werkervaring en van duizenden gerealiseerde integraties tot in detail gedocumenteerd en continue verfijnd om zo maximaal herbruikt te kunnen worden.

Enable U Well beschrijft alle fasen van onze dienstverlening: van project start-up, realisatie tot en met beheer, met continue aandacht voor sturing en kwaliteit.

Uiteraard verzinnen we niet alles zelf: waar toepasselijk gebruiken we algemeen bestaande methodieken toe. Zo managen we een deel van onze projecten met Agile Scrum, een deel van de werkzaamheden middels Kanban en bij sommige projecten volgen we de ITIL werkwijze. Deze keuzes maken we samen met onze opdrachtgevers, om zo goed mogelijk aansluiting te vinden met de door de opdrachtgever gewenste aanpak.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!