Enable U 2Secure

API Portal

U wilt van investeringen in mobile en IoT profiteren, nieuwe applicaties in uw processen integreren en de supply chain van partners optimaliseren.

Herbruikbaarheid en inzetbaarheid ­­zijn de belangrijkste factoren voor de gezonde ROI van uw API.

Developers moeten de API makkelijk kunnen vinden en vervolgens beoordelen of deze de services biedt waarnaar ze op zoek zijn.

De Enable U API Portal stroomlijnt dit proces en overbrugt vervolgens de kloof tussen API-providers en API-gebruikers. Het vereenvoudigt de doorzoekbaarheid van beschikbare API’s en biedt daarnaast developers toegang tot bedrijfsgegevens. In de portal worden zowel beschikbare API’s als technische specificaties en de voorwaarden van het in gebruik name van de API overzichtelijk weergegeven. Op deze manier wordt de ontwikkeling enorm versneld.

 

Organisaties zien vaak niet hoe ze API’s beschikbaar kunnen maken aan (externe) ontwikkelaars en consumenten. ­­

De Enable U API portal helpt API leveranciers en-ontwikkelaars bij het borgen van de gebruiksvriendelijkheid. De acceptatiekloof wordt hiermee gedicht, zodat u uw API succesvol kunt aanbieden.
De portal versnelt de ontwikkeling van API’s en minimaliseert de time-to-market.

Enable U 2Secure API Portal

Kenmerken

Gestroomlijnde API-publicatie


API-teams kunnen snel en gemakkelijk API’s publiceren. Iedere API wordt automatisch gedocumenteerd en klaargezet voor ingebruikname door ontwikkelaars.

Vereenvoudigde API-detectie en -consumptie

API-ontwikkelaars-portals kunnen worden aangepast voor elke ontwikkelaarsorganisatie en bieden toegang tot een doorzoekbare catalogus met API’s. Zo zijn uw API’s niet alleen makkelijk te vinden, door de interactieve documentatie en het genereren van codes zijn ze gemakkelijk te begrijpen. Een naadloos registratieproces maakt ze eenvoudig te gebruiken. Derden kunnen zich zo makkelijk op uw API aansluiten.

DevOps-integratie voor API’s

Met API-first product design kunnen de belangrijkste API-beheerfuncties programmatisch via API’s worden beheerd. Integreer eenvoudig uw API-bewerkingen met uw CI / CD-pijplijn en DevOps-toolchain of toegang tot API-analyse in een extern BI-platform.

De portal maakt onderdeel uit van de API Management suite.

Enable U API Management stelt u in staat om door middel van deze componenten uw API beheeruitdagingen aan te pakken.
In de volle breedte van uw organisatie.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ