+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable U stelt je in staat om informatie te verbinden, delen en verenigen.

Bedrijfsprocessen bestaan uit functies die worden vervuld door mensen, systemen, interne en externe organisaties. Tussen die functies stroomt steeds meer digitale informatie. Het is daarom van belang dat de stroom van digitale informatie overal past, goed beheerst wordt en goed beveiligd wordt. Steeds meer organisaties worden hierbij geholpen door de software componenten en aanpak van Enable U.

Bedrijfsprocessen strekken zich uit over de grenzen van systemen en organisaties, tot in de cloud. Alle interacties hebben een toenemende complexiteit tot gevolg op het gebied van procesautomatisering, beheer, beveiliging, change management, enzovoorts.

Enable U geeft grip op de nieuwe uitdagingen die ontstaan in een wereld vol interactie tussen systemen: overzicht, beveiliging, change management, aanbrengen van structuur met behoud van flexibiliteit, enzovoorts. Kennis en ervaring uit de praktijk wordt ingezet om effectief gebruik te maken van herbruikbare componenten binnen de geïntegreerde ICT architectuur.

Steeds meer organisaties kiezen Enable U als kennispartner om ‘governance’ te implementeren binnen service georiënteerde ICT architecturen. Enable U levert haar diensten en producten met een team van hooggekwalificeerde professionals. De kennis en ervaring van Enable U in vele projecten is neergeslagen in de ‘Enable U WELL’ methodologie, waarmee u in staat gesteld wordt om snel en pragmatisch grote stappen vooruit te maken naar een structureel betere ICT archictectuur.

Kwaliteit, resultaat en snelheid zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze. We leveren dit onder andere voor:

Enable-U voor Overheden

Enable U biedt tevens uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van automatisering binnen lokale en centrale overheden. We hebben een zeer effectieve methodiek ontwikkeld om snel te komen tot een NORA/GEMMA architectuur, waarin de NUP bouwstenen worden gerealiseerd. Met de Enable U Quick Scan wordt in korte tijd een scherpe ‘ist/soll’ analyse gemaakt en wordt een pad uitgestippeld om snel grote stappen vooruit te kunnen maken. Daarnaast bieden we de geavanceerde Enable U 2Govern Suite voor de MidOffice. Een snel groeiend aantal klanten in de Nederlandse overheidssector profiteert hiervan:

Met onze oplossingen Enable-U Digikoppeling, 2Secure en 2Orchestrate stellen we gemeenten in staat om snel aan te sluiten op Landelijke Voorzieningen en flexibel te zijn in het ontwikkelen van de e-Dienstverlening.

Met generieke bouwstenen voor overheidsorganisaties, gebaseerd op de landelijke standaarden en modelarchitecturen, maken we het delen (hergebruik) van integraties tussen overheidsorganisaties bereikbaar. Bovendien is elke Enable-U oplossing nu ook ‘as a Service’ beschikbaar. Daarmee ‘enablen’ we vanuit de cloud de totstandkoming van digitale informatiestromen tussen systemen. Binnen en tussen organisaties.

Een greep uit onze ruim 200 overheidsklanten.

Enable U zoekt talent!

Kom jij ons team versterken?

Bij Enable U maken we een enorme groei door in de overheidsmarkt. De oplossingen die we voor deze markt hebben ontwikkeld, sluiten perfect aan bij de behoefte van deze organisaties om zelf grip te krijgen op hun ICT-koppelingen en -processen. Tientallen gemeenten en andere lokale overheden zoals waterschappen, provincies en omgevingsdiensten hebben hierdoor al voor ons gekozen – net als een aantal landelijke overheden en leveranciers van systemen voor de overheid. Er zijn voor Enable U nog veel kansen in de markt; meer dan we met het huidige team aankunnen.

Er zijn momenteel diverse openstaande vacatures, maar we zijn ook continu op zoek naar talent! Staat jouw functie er niet tussen? Stuur ons dan een omschrijving van jouw talent met CV naar hr@enable-u.nl.
GA NAAR DE VACATURE SITE