Digital Round Table - Educatie

INTEGRATIESTRATEGIE VOOR TOEKOMSTBESTENDIG ONDERWIJS

Op donderdag 24 juni organiseert Enable U samen met Heliview een Digital Round Table rondom een toekomstbestendige Integratiestrategie binnen de Educatie sector.

Tijdens deze Digital Round Table bespreken we graag visie, ervaringen en ideeën over thema’s die binnen de Educatie sector leven.

Door recente maatschappelijke ontwikkelingen wordt een toenemende vraag naar een flexibel onderwijsaanbod verwacht. Een aanbod waarbij studenten een grotere keuzevrijheid hebben en dat varieert van (micro)diplomering en digitaal studiemateriaal.

Verder is er steeds meer de behoefte om tijd- en plaats onafhankelijk onderwijs te kunnen volgen. Daarnaast werken onderwijsinstellingen steeds vaker samen in de afstemming van hun opleidingsaanbod. Studenten krijgen daardoor een uitgebreider en gedifferentieerder onderwijsaanbod.

Op 24 juni bespreken we met CIO’s wat een juiste integratiestrategie is voor toekomstbestendig onderwijs.

24 JUNI 2021 | DIGITAL ROUND TABLE VOOR CIO’S

“Wat is de juiste integratiestrategie voor toekomstbestendig onderwijs?”

De huidige situatie vraagt om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie. Het definiëren van de juiste integratiestrategie en architectuur is niet eenvoudig.

Omdat veel onderwijsorganisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we op 24 juni van 10.00 – 11.30 uur een Digital Round Table. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

 

 

Schrijf u direct in