3 november 2020 / 5 november 2020 / 26 november

Terugblik Overheid & Integratie kennissessies

Tijdens de Overheid & Integratie kennissessies deelden we kennis, ervaringen en ideeën over relevante onderwerpen rondom integratieproblematiek binnen de overheidssector.

Op 3, 5 en 26 november organiseerden wij digitale Overheid & Integratie kennissessies voor de overheid.

Dit is hét digitale event waarop IT en ICT professionals uit de overheidssector (Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen) voor een middag verzamelen om kennis, ervaringen en ideeën op te doen. De sessies werden druk bezocht en de actuele thema’s riepen veel vragen op. Na elke sessie was er ruimte om hier dieper op in te gaan middels een Q&A.

Vanuit een studio in Amsterdam werden de kennissessies live gehost en uitgezonden. Sprekers waren op locatie of deelden hun kennis op afstand. Deze digitale vorm van samenkomen bewees zowel interactief als leerzaam te zijn.

We kijken uit naar de volgende kennissessies in 2021.

 

Dinsdag 3 november

Bekijk de opname: Integratie centraal beleggen binnen de Rijksoverheid. Hoe doe je dat?

Richard Maat, Afdelingshoofd Delivery CIBG sprak over het belang van het centraal organiseren van integratie en het versterken van het integratievermogen binnen CIBG. Ruud Koreman, Senior Integratie Consultant bij Enable U deelde kennis rond governance van integratieteams.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Donderdag 5 november

Bekijk de opname: NLX/Common Ground, de stand van zaken.

Why, How, What van NLX werd uitvoerig besproken door Eelco Hotting, Product owner NLX bij VNG Realisatie. Best practices werden gegeven door Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Donderdag 26 november

Bekijk de opname: Omnichannel dienstverlening

Marcel van Gool en Ronald Coenen vertellen over de ervaring met het opzetten van een Omnichannel dienstverlening voor gemeente Tilburg. Daarnaast geeft Co-Founder & CEO Enable U enkele praktijkvoorbeelden van Omnichannel en de impact op integratie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.