+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars.
Want een idee is pas waardevol als je het deelt.

Webinar gemist? Bekijk de opname.

Webinar Precision API Monitoring on Vimeo – https___vimeo.com_314038098

Precision API monitoring

In dit webinar Precision API monitoring van Enable U op 29 januari 2019 laten Guy Vanroye en Jascha Gregorowitsch, u zien waarom ketenmonitoring belangrijk is en hoe u helder inzicht verkrijgt in de performance van uw API’s en ondersteunende infrastructuur. We laten onder andere zien hoe u alle transacties in een API Gateway voor alle individuele API’s services monitort, inclusief de correlatie met uw backend systemen.

2Transfer

Enable U 2Transfer. Wat is het en wat kan ik ermee?

Christoffel Klimbie en Germain van der Velden 23 juni 2016.
Onze missie is om de Nederlandse overheid de beste digitale overheid van de wereld te maken. Dit maken wij mogelijk door data beschikbaar te maken waar en wanneer dit nodig is door diverse databronnen te koppelen. Maar ook het delen van losse bestanden tussen partijen (ketenpartners, burgers, bedrijven etc.) is enorm belangrijk. Denk aan berichten van jeugdzorg, Gemeenten, zorginstanties etc. Dit zijn gevoelige bestanden die je veilig wilt kunnen versturen, vooral met oog op AVG en het risico op datalekken. Leer hoe dit mogelijk is met Enable U 2Transfer.

2Secure

Enable U 2 Secure. De digitale poortwachter voor het beveiligen van al uw koppelingen
Hoe kan Enable U 2Secure u helpen in de transitie naar digitale dienstverlening inclusief DigiD en eHerkenning? Via identificatie van identiteiten en verwerking naar apps en API’s om uiteindelijk informatie uit te kunnen wisselen. Jascha Gregorowitsch en Germain van der Velden nemen u mee in de mogelijkheden en geven diverse praktijkvoorbeelden.

Op Weg Naar Een Veilige Digitale Overheid

Op Weg Naar Een Veilige Digitale Overheid
Op welke manieren kan een overheid haar diensten veilig digitaal beschikbaar stellen aan burgers? Dit kan via Enable U 2Secure. Beveiliging, cloud connecties, logging en auditing en koppelingen met DigiD, eHerkenning en Idensys kunnen worden ingeregeld.
Christoffel Klimbie en Michiel Helder gaan in op de techniek van Enable U 2Secure en bespreken een aantal use cases bij klanten.

MijnOverheid Berichtenbox

Gemakkelijk aansluiten op MijnOverheid Berichtenbox

Hoe kun je als organisatie gemakkelijk worden aangesloten op MijnOverheid Berichtenbox en welke voordelen biedt dit? In dit webinar van februari 2016 vertellen Jascha Gregorowitsch en Germain van der Velden er alles over.