Event terugblik

Digitale Integratie voor Onderwijs-instellingen Webinar

Digitale Integratie voor Onderwijsinstellingen Webinar

Op dinsdag 16 juni 2020 organiseerden wij het Digitale Integratie voor Onderwijsinstellingen Webinar.  Met ruim 50 aanmeldingen en veel interactie was het een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Binnen onderwijsinstellingen wordt frequent gebruik gemaakt van grote aantallen applicaties, dit stelt nieuwe eisen aan de beveiliging en integratie van berichtenstromen. In dit webinar legden de sprekers de nadruk op de essentiële rol die integratie speelt bij de dagelijkse bedrijfsvoering van onderwijsinstellingen en de bijbehorende onderwijsprocessen.

We zijn ingegaan op de essentiële rol van integratie van verschillende onderwijssystemen. Niet voor niets is dit een belangrijk onderdeel in de Hoger Onderwijs Referentie Architectuur (HORA) en is er veel aandacht voor de Open Onderwijs API (OOAPI) als methode om te koppelen. Bekijk dit webinar om handvaten te krijgen om integratie succesvol en beheersbaar te implementeren.

Ook gaf  Jascha Gregorowitsch (CTO Enable U) antwoord op de volgende vragen;

  • Hoe zet je integratie-architectuur op voor je eigen organisatie?
  • Welke tools maken integreren veilig en eenvoudig en hoe positioneer je deze in het IT- landschap?
  • En hoe krijg je als organisatie ‘Regie in de Cloud’ om op veilige wijze de toenemende koppelingen met Cloud en SaaS applicaties vorm te geven en de mogelijkheden van de cloud optimaal te benutten?

Benieuwd naar een praktijkervaring? Onze gastsprekers Mark van Bree en Deniz Yenal van Hogeschool Saxion lichtten de resultaten toe die zij behaalden vanuit hun specifieke integratiestrategie met onder andere (legacy)architectuur, on premises en SaaS applicaties

Het webinar gemist of nogmaals terug kijken? Download hier de opname.

Benieuwd hoe Enable U de ontvlechting van uw interne applicatielandschap aanpakt?

Webinar

Het webinar gemist of nogmaals terug kijken? Download hier de opname.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.