+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

IntegratieBeheerModel

Laten we er niet omheen draaien; Het ís gecompliceerd om -ten behoeve van effectiviteit en efficiency- IT integraties en koppelingen binnen een organisatie te realiseren. Niet alleen vanwege de vele componenten waaruit de integraties en koppelingen bestaan, maar ook vanwege de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij dit proces. De input en informatie die benodigd is vanuit deze partijen en de specifieke richtlijnen waarlangs gewerkt moet worden maken het -op zijn zachtst gezegd- een ingewikkelde procedure.

Gelukkig heeft Jascha Gregorowitsch CTO @Enable U het IntegratieBeheerModel opgezet waarin hij de voornaamste componenten en vereisten vanuit de diverse stakeholders uiteenzet. De kracht van dit model is dat zowel stakeholders (bv een afdelingshoofd) als operationele ICT, ICT beheerders en de ICT beleidsmakers samenkomen.

Het IntegratieBeheerModel is opgezet vanuit best practices die Jascha Gregorowitsch de afgelopen jaren heeft ontwikkeld met het integreren en koppelen van systemen.

Met name de inhoudelijke kennis van de Enable U consultants over uw business zorgen voor een snelle en goede vertaling naar het live brengen van uw specifieke integratie processen.

Het IntegratieBeheerModel dient als gids bij het opstellen van de specifieke integratie architectuur visie en het implementeren hiervan binnen uw organisatie.

Lees meer over de specifieke richtlijnen waarlangs Enable U it-integraties en koppelingen binnen organisaties realiseert en download hier uw Enable U IntegratieBeheerModel