+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Channel Awards

Channelweb nomineert ‘Nederland schuldenvrij met fiKks’ voor Best Channel Project of the Year

Het project ‘Nederland schuldenvrij met fiKks’ is een van de tien genomineerden projecten in de Special Awards categorie voor ‘Best Channel Project of the Year.’ De vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De hoogste gemiddelden werden vervolgens genomineerd. De winnaars worden op 11 december 2018 bekend gemaakt tijdens de Channel Awards show in Jaarbeurs Utrecht.

‘Nederland schuldenvrij met fiKks’ is een initiatief van ADG Dienstengroep en is een technologisch gedreven schaalbaar platform dat mensen met schulden, gemeenten, schuldeisers en vrijwilligers bij elkaar brengt. Via de fiKks-app kunnen deelnemers -desgewenst anoniem-  in contact komen met een buddy, waarmee ze samen hun financiële situatie op orde kunnen brengen.

FikKs is in nauwe samenwerking met Achmea, Digital Me, Enable U, Sosialforce, TRIMM en de Qiy Foundation tot stand gekomen. De gebruiker van de app vult zijn of haar persoonsgegevens in en kan in de app aangeven bij welke partijen een betalingsachterstand loopt. Enable U realiseerde de automatische koppelingen zodat de diverse schuldeisers financiële gegevens automatisch in de app kunnen opvragen waardoor eenvoudig een financieel overzicht wordt gecreëerd.

Namens alle Enablers vragen wij u om hier uw stem uit te brengen op deze samenwerking.