+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable-U genomineerd Channel Awards 2017

Stem nu op Enable-U voor de Channel Awards 2017!

De Channel Awards komen er weer aan! Vorige week maakte Channelweb de genomineerden bekend voor de 17e editie van de Channel Awards. Met trots melden we dat Enable-U dit jaar voor het eerst is genomineerd voor een Award in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the year!
U kunt vanaf nu uw stem uitbrengen tot en met zondag 12 november 2017. De uitreiking van de Channel Awards 2017 vindt plaats op 6 december in Utrecht.

Best Vertical Market Channel Approach of the year

In de afgelopen maanden heeft de jury ruim 370 voordrachten beoordeeld voor de 20 categorieën waar een award in te verdienen is. Enable-U is genomineerd voor een award in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the year – de categorie voor de beste branchespecialisten. Onze samenwerking met een innovatieve technologiepartner om digitale dienstverlening voor en door de Nederlandse overheid beter te maken, heeft ons deze nominatie gebracht.

Enable-U past de CA Technologies API Gateway Solution toe en vermarkt deze voor de Nederlandse overheid. Enable-U’s strategie is om marktspecifieke componenten en modules toe te voegen aan de API-oplossing van CA. Denk hierbij aan standaardaansluitingen op alle Landelijke Voorzieningen van de Nederlandse overheid, waaronder de diensten van bijvoorbeeld Logius (Berichtenbox, DigID, eHerkenning, eFactureren, DigiInkoop, DigiLevering, WOZ-inzage), Kadaster (BAG, BGT, BRK, WOZ), RDW, KvK, et cetera. Hiermee realiseert Enable-U een totaaloplossing voor de Nederlandse overheid. Gemeenten kunnen hierbij koppelingen die al gemaakt zijn voor andere gemeenten hergebruiken. Doordat elke gemeente wettelijk dezelfde digitale diensten moet bieden aan burgers kan elk nieuw proces in principe honderden keren worden hergebruikt.

Bekijk alle inzendingen in deze categorie.

Op naar de winst!

Een nominatie ontvangen is natuurlijk al een prachtige erkenning van onze inspanningen, maar we gaan voor de winst! Daarvoor hebben we uw hulp nodig.

Via de stemmodule op de Channel Awards website kunt u vandaag nog uw stem uitbrengen. Na de initiële registratie ontvangt u een persoonlijke link per e-mail, waarmee u (eenmalig) uw stem kunt uitbrengen voor alle 20 categorieën. U vindt Enable-U onder het kopje ‘Special Awards‘ onderaan de pagina. Kunnen we rekenen op uw stem?

Uitreiking op 6 december in Jaarbeurs, Utrecht

Tijdens een avondvullend programma op 6 december worden de awards uitgereikt. Er staat een spectaculaire awardshow te wachten in de Jaarbeurs, die geheel in het teken staat van het thema ‘Holland Chic’.

Kijk voor meer informatie op www.channelawards.nl.