+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

5 tekenen dat u klaar bent voor Managed Services

MS_MC-600X171

Managed Services

Als IT verantwoordelijke binnen uw organisatie vormt IT beheer de basis van al uw activiteiten. U verwacht dat uw integratieoplossingen 24/7 de beste prestaties leveren. Het beheer hiervan kan echter moeilijk en duur zijn. Als er écht iets mis gaat in uw systeem/omgeving, verliest u de focus op uw kernactiviteiten.

Het beheer van uw integratieoplossing is één van die processen die consistente planning, onderzoek en analyse vereist. Om uw organisatie gezond te houden, problemen te voorkomen en tegelijkertijd uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Vanwege het meer en meer verweven raken met de dagelijkse operatie van een organisatie, geven c-level medewerkers van een organisatie vaak aan dat IT-beheer de enige oorzaak is van vertragingen en afleidt van de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Wat zijn de tekenen dat u mogelijk klaar bent om uw beheer uit te besteden?

mspres

Met onze Managed Services hoeft uw organisatie geen specialistische integratiekennis meer in huis te hebben.

Download hier het overzicht.

YES, Enable me

Teken 1: Issues blijven maar komen.

De snelheid van de digitale transformatie biedt constant verbeterde technologieën en nieuwe methoden, maar u worstelt om de dagelijkse werkdruk bij te houden en uw software up-to-date te houden of problemen een-voor-een op te lossen.

Oplossing: Door Managed Services af te nemen, ontlast u uw IT-personeel en bereikt u hogere efficiëncy. Wij zorgen dat uw software up-to-date is met de laatste patches en updates. Wij zorgen voor de planning, het testen en de installatie.

Teken 2: Uw huidige team kan niet aan de eisen van de specialistische integratie/beheer kennis voldoen.

Uw IT-personeel kan het moeilijk hebben met de servicevereisten die gespecialiseerde IT-vaardigheden vereisen.

Oplossing: wanneer de behoefte aan supportoplossingen verder gaat dan de vaardigheden van uw personeel, zijn managed services van Enable U beschikbaar om uw systemen op topfunctionaliteit te houden onder verhoogde vraag.

Teken 3: U gaat om met kritieke en gevoelige informatie.

Uw bedrijf slaat kritieke gegevens op, opent of verzendt deze en u weet niet zeker of u gevoelige gegevenslekken, hacks of frauduleuze pogingen kunt voorkomen.
Oplossing: beheerde services van Enable U zorgen ervoor dat kritieke gegevens zoals persoonlijke en financiële informatie en medische dossiers continu worden beschermd, terwijl ook strategische protocollen worden gebruikt om diefstal en inbraakpogingen te verhelpen.

Teken 4: U kunt uw IT-budget niet goed voorspellen.

U merkt dat uw IT-kosten elke maand sterk variëren, waardoor u geen goed budgetplan kunt maken. Wanneer er iets misgaat, moet u hoge kosten voor het oplossen van problemen betalen.

Oplossing: Wij bieden Managed Services aan in abonnementsvorm zodat uw exploitatiekosten inzichtelijk en voorspelbaar zijn. Met het type Managed Services Pakket en het bijbehorende SLA-niveau worden de maandelijkse kosten afgestemd op het aantal nodes (servers), connecties of -in het geval van lokale overheden- het aantal inwoners. Deze keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat er altijd een passende Managed Services oplossing is die u kunt afstemmen op de groei en behoefte van uw organisatie.

Teken 5: u wilt, maar kunt IT niet prioriteren.

Na elke grote revisie of optimalisatie van het systeem, bent u van plan om prioriteit te geven aan uw IT en vooraf te plannen voor problemen, maar u kunt dit niet vanwege andere problemen.

Oplossing: Wij signaleren en ondernemen direct actie wanneer een backend applicatie niet bereikbaar is of een inkomend bericht niet goed wordt verwerkt. Volledige ontzorging dus, op het gebied van zowel technisch als functioneel beheer. Zo is de volledige lifecycle van uw integratie-oplossing geborgd.

MS_MC-600X171

Met Managed Services van Enable U  hoeft uw organisatie geen specialistische integratie-beheerkennis meer in huis te hebben. U kunt zich volledig richten op uw core business, terwijl de continuïteit van uw dienstverlening wordt gewaarborgd.

Download nu de brochure.

YES, Enable me