+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Zorg Banner1

Bezoek onze stand op Zorg & Ict 17 tm 19 april

Vanaf 17 tot en met 19 april vindt de Zorg&Ict beurs plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen in de zorgsector? Breng dan een bezoek aan onze stand D111! Naast onze integratie consultants vindt u op de beursvloer ook theaters waar onze sprekers u op de hoogte brengen van actuele onderwerpen zoals data driven healthcare, veiligheid en privacy en architectuur in de zorg.

Onze visie op zorg

Wij stellen organisaties in de zorgsector in staat om informatie digitaal deelbaar te maken, zodat zorgprofessionals onderling beter kunnen samenwerken en gegevens kunnen delen met partners. Het veilig koppelen van applicaties is hierbij cruciaal; niet alleen met het oog op privacy, beveiliging en controle maar ook op het gebied van kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.

De toekomst van efficiënte, kwalitatieve en patiëntgerichte zorg staat of valt immers bij een goede uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Van huisarts tot ziekenhuis en van verzorgingstehuis tot verzekeraar, iedere speler in de zorg legt digitale informatie vast over de patiënt, de behandeling en de resultaten. Op zichzelf staand is deze informatie slechts administratief, maar gedeeld in de keten is het veel meer waard. In plaats van individuele applicaties als losse onderdelen aan elkaar te koppelen, integreren wij onze oplossingen met één centraal platform in de cloud.

De optimalisatie van deze digitale processen garandeert dat zorginstellingen op efficiënte en veilige wijze een betere dienstverlening bieden. Zorg waarbij de patiënt centraal staat en in control is.

Bekijk het volledige programma van onze seminars en meer via het profiel van Zorg & Ict.