+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
2TRANSFER

Enable-U 2Transfer

Enable-U 2TransferEenvoudig bestanden delen via internet. We doen het allemaal in meer of mindere mate. Hiervoor zijn allerlei handige tools als WeTransfer en Dropbox beschikbaar. Maar op het moment dat je dit niet goed beheert, kan allerlei informatie op de (digitale) straat belanden. Daarnaast verloopt deze data vaak via servers buiten de EU en is het onduidelijk of deze data voldoende beschermd is. We moeten er voor onze privésituatie niet aan denken dat informatie op de (digitale) straat beland, maar ook niet dat dit bij commerciele of publieke instellingen gebeurt. Speciaal voor de publieke en zakelijke markt hebben wij Enable-U 2Transfer ontwikkeld. Dit is de veilige toepassing om bestanden te delen met ketenpartners of met burgers door middel van tweefactor authenticatie, waarbij uitgebreid gelogd wordt wat er met de data gebeurt.

Met Enable-U 2Transfer kun je op zeer gebruiksvriendelijke manier bestanden te kunnen delen (ook buiten de organisatie) en samenbewerken. Anders dan andere oplossingen draait deze oplossing in de cloud op Nederlandse servers en wordt de data dus niet geupload naar andere, wellicht in de VS gesitueerde, servers.

Binnen Enable-U 2Transfer blijf je binnen de organisatie goed zicht houden op wie en wanneer de data beschikbaar is gesteld, wie het heeft gelezen en wie het heeft gedownload en er zit zelfs tweefactor authenticatie op middels SMS. Data wordt binnen 5 dagen automatisch wordt verwijderd. Maar ook kun je een ruimte reserveren om daarin samen te werken met meerdere partijen of medewerkers door middel van het uploaden en downloaden van bestanden. Met Enable-U 2Transfer behoud jij de controle over je data!

Waar kun je Enable-U 2Transfer voor gebruiken?

  • Je kunt het gebruiken voor het sturen/delen van kleine/grote bestanden naar collega’s en burgers toe, maar ook naar bedrijven of ketenpartners.
  • Ook kun je deze oplossing gebruiken om in het sociaal domein inhoudelijk ongestructureerde berichten uit te wisselen. Als je bijvoorbeeld aanvullende informatie wilt sturen naar jeugdzorginstellingen, of informatie wilt delen met burgers.
  • Je kunt het ook gebruiken voor interne medewerkers om bestanden uit te wisselen of te delen die bijvoorbeeld te groot zijn voor Outlook of voor de Berichtenbox.
  • Het mooie is dat je dit voor zoveel toepassingen kunt gebruiken, dat je bijvoorbeeld als gemeente in staat bent om zeer innovatief te zijn met betrekking tot dienstverlening naar burgers, bedrijven en ketenpartners op een veilige manier.

Enable-U 2Transfer is veelzijdig en voor alle medewerkers in te zetten als een veilig alternatief voor huidige diensten waarmee bestanden of data gedeeld worden. Zeker met het oog op de alsmaar strengere wetgeving met betrekking tot privacy en datalekken is Enable-U 2Transfer een goed en betaalbaar alternatief. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw accountmanager via 020 7163866 of sales@enable-u.nl