+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
E Gemeentenraad

Enable-U Gemeentenraad voor het eerst bij elkaar gekomen

e-gemeentenraadEerste bijeenkomst Enable-U Gemeentenraad groot succes

Vanuit veel klanten heeft Enable-U het verzoek ontvangen om een bijeenkomst te organiseren voor klanten om ervaringen uit te wisselen over integratievraagstukken binnen de eigen organisaties.

Enable-U heeft in samenwerking met de Gemeente ’s-Hertogenbosch deze bijeenkomst georganiseerd en het de pakkende naam Enable-U Gemeentenraad gegeven. Op 10 december vond de eerste Enable-U Gemeentenraad plaats en waren er 5 gemeenten en 3 samenwerkingsverbanden aanwezig. Enable-U werd vertegenwoordigd door CEO Frank Arts, CTO Jascha Gregorowitsch, Salesmanager Christoffel Klimbie en Key Accountmanager Eline de Boer.

De Gemeentenraad concludeert

Toen de Bossche Bollen waren verorberd vertelden alle aanwezigen over hun gebruik van Enable-U-oplossingen en werden ervaringen uitgewisseld. Een paar belangrijke uitspraken en conclusies:

  • Integratie wordt steeds belangrijker binnen het gemeentelandschap. Het is prettig dat oplossingen voor integratie en databeveiliging gewoon werken en Enable-U hierin voorziet.
  • Gemeenten willen hergebruik van bestaande oplossingen. Delen van kennis en best practice koppelingen via een online portal is de toekomst;
  • De inhoud voor een online portal zal proactief door de gemeenten worden aangebracht en onderhouden;
  • Beveiliging van data, binnen en buiten de organisatie, met Enable-U 2Secure is voor veel gemeenten de ‘grootste winstpakker’;
  • Het aantal koppelingen binnen de gemeente architectuur groeit. Grip en beheer van koppelingen wordt een volgende uitdaging waarbij vooral bij samenwerkingsverbanden de concrete behoefte leeft voor goede ketenmonitoring.

Enable-U 2Share: delen is het nieuwe vermenigvuldigen

Na een pauze hoorde een bedrijfsupdate en presentaties over packaged (kant-en-klaar-) koppelingen tot het programma. CEO Frank Arts vertelde over onze plannen met Enable-U 2Share: het platform waarmee delen het nieuwe vermenigvuldigen wordt.

Direct volgende Gemeentenraad gepland op 22 maart vanaf 10 uur

De aanwezigen noemden het een heel goede bijeenkomst en wilden graag direct een volgende bijeenkomst plannen. De volgende Enable-U Gemeentenraad is op 22 maart van 10 tot 12 uur (voorafgaand aan het Enable-Universe Congres) in het EYE in Amsterdam. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar voor klanten uit de lokale overheid.

Op het programma staat op 22 maart in ieder geval:

  • Presentatie eerste versie Enable-U2Share.
  • Presentatiebest practices van onze consultants Jimmy en Martijn.
  • Zijn er klanten die een onderwerp willen bespreken? Laat dat dan even weten aan uw accountmanager.

Ook bij deze Gemeentenraad zal een delegatie van het MT van Enable-U aanwezig zijn om uw ervaringen te horen en ideeën te bespreken.

Deelnemen aan de Gemeentenraad op 22 maart 2016?

Voor aanvang van het Enable-Universe Congres vindt de tweede Gemeentenraad plaats. Meld u aan via de button.

AANMELDEN