+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Jascha Gregorowitsch, CTO | Enable U

Enable-U in the Cloud is live!

Jascha Gregorowitsch, CTO | Enable-UEnable-U in the Cloud: elke oplossing van Enable-U nu ook ‘as a Service’.

Op deze manier ‘enablen’ we vanuit de cloud, dat digitale informatiestromen op een veilige manier tot stand worden gebracht tussen alle mogelijke systemen, binnen en tussen organisaties. Alle bekende Landelijke Voorzieningen en koppelingen met systemen worden centraal aangeboden. We werken uitsluitend met Nederlandse Datacenters en garanderen dat gegevens alleen op de gewenste plaats van bestemming komen. Vanzelfsprekend passen we de hoogste mate van beveiliging toe door de inzet van Enable-U 2Secure en de Digikoppeling standaarden.

Jascha Gregorowitsch (CTO): Feitelijk bieden we met Enable-U in the Cloud een zeer compleet Integration Platform As A Service (IPaaS)

De functies van Enable-U 2Secure, Enable-U 2Orchestrate en Enable-U Digikoppeling zijn nu al onderdeel van ‘Enable-U in the Cloud’. Daar gaan we ook de end-to-end ketenmonitoring van Enable-U 2Perform aan toevoegen. Daarmee worden in ‘real time’ alle integraties en koppelingen met alle andere backoffice leveranciers in de gaten gehouden en signaleren we in een vroegtijdig stadium al wanneer het fout dreigt te gaan in een ketenproces of wanneer een backoffice systeem niet goed ‘performt’.

Verschillende klanten maken al naar tevredenheid gebruik van ‘Enable-U in the Cloud’. Zorg-Lokaal verstuurt via Enable-U in the Cloud alle facturatiegegevens naar het Gemeentelijk GegevensKnooppunt (GGK). Voor de gemeente Terneuzen worden de aansluitingen gerealiseerd op de Basisregistratie Kadaster (BRK) en MijnOverheid Berichtenbox. In de nabije toekomst kunnen ook koppelingen naar andere landelijke voorzieningen gerealiseerd worden.

Feitelijk bieden we met Enable-U in the Cloud een zeer compleet Integration Platform As A Service (IPaaS), waarmee op een zeer veilige manier hybride architecturen vorm gegeven kunnen worden met daarin alle mogelijke verbindingen van ‘cloud to ground’ en andersom.

Neem gerust contact op met uw accountmanager om meer informatie te krijgen over Enable-U in the Cloud.