+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Enableuniverse Imge Events

Enable-Universe congres bijna volgeboekt!

Laatste kans om te registreren voor Enable-Universe

 

 

 

 

Het Enable-Universe congres met keynotes van Frans Jorna en Martijn Aslander, vindt plaats op 22 maart 2016 in EYE te Amsterdam. Bent u nog niet aangemeld? Dan is dit uw laatste kans! Met nu al ruim 200 geregistreerde gasten, is het maximale aantal deelnemers bijna bereikt. Er zijn nog slechts 50 plaatsen beschikbaar!

Het congres staat volledig in het teken van de realisatie van de digitale overheid en is bedoeld voor iedereen die zich met integratievraagstukken bezig houdt binnen lokale, regionale en landelijke overheidsorganisaties én voor bedrijven die met de overheid samenwerken. Voor welke integratie-uitdagingen staan publieke organisaties in 2016? Wat is nodig om het lonkende concept ‘Smart City’ te realiseren? Hoe integreren we de ketens? Hoe krijg je zelf de regie over je ICT-beleid en -landschap? Hoe krijgen we de digitale overheid helemaal werkend voor de burger? Hoe houden we het veilig en beheer(s)baar? Het komt allemaal voorbij op #EUC16.

In het licht van het thema Connect, Share & Unite bespreken we de kansen en uitdagingen van de digitale overheid: ketenmonitoring, informatiebeveiliging, mobile en Cloud integratie én de Smart City. Verder beluisteren we klantverhalen, zijn er partner meetingpoints en bespreken we samen de toekomst van integratie.

Meld u snel nog aan, voor het te laat is! Klik op de button hieronder om (gratis) te registreren voor Enable-Universe.

Registreren

Programma

Enable-Universe Congres

#EUC16