+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Jascha Gregorowitsch, CTO | Enable U

Digikoppeling in beweging: OLO, TLS 1.2, NHR, BRK en BAG

Jascha Gregorowitsch, CTO | Enable-UDigikoppeling update uit de Enable-U WELL: een bron van kennis en ‘best practices’

Enable-U levert diensten en producten met een team van hooggekwalificeerde professionals, die samen optreden als uw kennispartner om ‘governance’ te implementeren binnen service georiënteerde ICT architecturen. De kennis en ervaring die we in deze projecten opdoen, is neergeslagen in de ‘Enable-U WELL’ methodologie. Naast de evenementen die we organiseren en de trainingen die we geven is deze methodologie een extra manier om u te enablen snel en pragmatisch grote stappen te zetten naar een structureel betere architectuur.

In onze (zo goed als) maandelijkse nieuwsbrief leest u voortaan wat onze Integratiespecialisten uit het veld mee terug hebben genomen, dat u moet weten. Met deze keer enkele tips omtrent veranderingen bij Landelijke Voorzieningen; er is beweging geconstateerd in Digikoppelingland!

  • Diverse Landelijke Voorzieningen waaronder OLO en NHR upgraden naar TLS 1.2. De Enable-U Digikoppeling en Enable-U 2Orchestrate zijn hierop voorbereid, maar u dient wel te upgraden naar de laatste stand van zaken. Wij helpen daar graag bij. Zonder deze upgrades kunt u namelijk geen gebruik meer maken van deze voorzieningen, dus er is ook haast bij geboden. Voor hulp van onze Support Engineers bezoekt u de Support Portal.
  • Per 2017 stopt de Landelijke Voorziening OLO met het versturen van de XML bijlage bij de email notificatie. Wij raden als alternatief aan om gebruik te maken van de Enable-U Digikoppeling – zowel on-premises als in de Enable-U Cloud beschikbaar.
  • Er is nu een verbeterde versie beschikbaar van het Enable-U BRK en BAG proces. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Support.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over bovenstaande updates? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager of lead consultant voor de nodige achtergrondinformatie of om deze aanpassingen te realiseren in uw omgeving.

Op de hoogte blijven van Enable-U WELL updates? Gebruik het formulier onderaan deze pagina (in het zwarte deel).