+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Pam Icon

Het zijn niet uw it-beheerders die een probleem vormen, maar hun inlogaccounts die het werkelijke gevaar zijn.

Door cyberaanvallen staat uw bedrijfskritische data op de tocht en de financiële consequenties die gemoeid zijn met deze aanvallen zijn enorm. Steeds vaker zijn de privileged gebruikersaccounts van (al dan niet remote) it-beheerders doelwit. Zonder maatregelen duurt het niet lang voordat aanvallers mogelijkheden vinden om uw privileged gebruikersaccounts te misbruiken. Of is wellicht al onopgemerkt gebeurd?

Diefstal van privileged logingegevens vormt een enorme dreiging voor iedere organisatie -ongeacht zijn grootte. De bedrijfskritische data van uw organisatie wilt u niet op straat hebben. Bovendien is In mei 2018 de Europese wetgeving (AVG / GDPR) doorgevoerd, en sindsdien bent u verplicht uw organisatie afdoende te beveiligen.

Wat valt er aan te doen?
Tijd voor actie dus! Maar hoe kunt u  dit als organisatie inregelen? Goed Identity en Access Management is immers opgebouwd uit meerdere lagen en componenten. Enable U Privileged Access Management (PAM) beschermt uw privileged logingegevens en verdient prioriteit binnen uw organisatie. Geïntegreerd met Identity & Access Management (IAM | 2Authorise) biedt het een solide uitgangspunt voor de beveiliging van uw data. 

Enable U PAM monitort en maakt een onwijzigbaar audit-trail van privileged logingegevens en levert gedetailleerd inzicht in wie van uw beheerders (of remote it-support) wat en wanneer doet. Zo verkrijgt u nog meer controle. Aanvallen zijn hierdoor vele malen sneller op te sporen en bovendien kunt u zo ook beter aan de meldplicht datalekken voldoen.

U kunt meteen actie ondernemen door u in te schrijven voor het gratis PAM Seminar op 25 oktober in Utrecht. Hier informeren PAM product specialist Grant Clement , Ethical Hacker Esmée Babet Snoey Kiewit en de integratieconsultants van Enable U u over de huidige veiligheidsrisico’s die organisaties vandaag de dag lopen en laten zij door middel van een product-demo deze PAM oplossing tot in detail zien.

pam_emailfooter