+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
CONNI 01

Module BRK (Basis Registratie Kadaster) as a Service

De Enable U integratiespecialisten Mark Happel en Lester Scheidema hebben een package gemaakt van de BRK Module. De module is volledig GDS2 Compliant en ondersteunt het ophalen van drie Kadaster-berichten, namelijk BRK, BAG en WION. Bovendien levert de module ondersteuning voor meerdere (ontvangende) backoffice applicaties.

De package maakt gebruik van een transactie tabel om te garanderen dat alle mutaties gedownload worden en genereert tegelijkertijd een overzicht (Excell) van alle mislukte mutaties. Deze worden automatisch gemaild naar uw beheerder.

Geen enkele mutatie missen
De downloads vinden plaats op basis van nummer en niet op peildatum. Wanneer bij het downloaden van een mutatie een fout optreedt wordt dit nog tweemal geprobeerd op de dag van de mutatie. Mocht dit niet succesvol zijn, dan wordt het de dag erna weer geprobeerd. Uw beheerder wordt ook hiervan automatisch op de hoogte gesteld.

Connections as a Service

Met Connections as a Service kunt u data en diensten veilig, aan iedereen, op ieder moment aanbieden. Als eindproduct of juist als bouwsteen van andere diensten.
Ook de Package BRK bieden wij aan als Connection as a Service.

imgesquare

Wilt u meer informatie, of de Package direct afnemen?

YES, Enable me