+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
2TRANSFER

Nieuw: Enable-U 2Transfer

Enable-U 2TransferDeel uw bestanden nu met Enable-U 2Transfer, het veilige alternatief voor WeTransfer in de overheid (en daarbuiten!)

Enable-U 2Transfer is de oplossing om op een zeer gebruiksvriendelijke manier bestanden te delen en samen te bewerken. Het is een zeer complete oplossing die gebruikt wordt om digitaal samenwerken te bevorderen, maar ook om dit veel makkelijker te maken. Nu wordt vaak gebruik gemaakt van toepassingen zoals WeTransfer voor het delen van grote bestanden. Wist u dat overheidsorganisaties geen gebruik mogen maken van oplossingen als Dropbox en WeTransfer voor het delen van privacygevoelige informatie?

Enable-U 2Transfer maakt gebruik van Enable-U Digikoppeling

Met de Enable-U Digikoppeling kunnen overheidsorganisaties op veilige en betrouwbare wijze onderling informatie uitwisselen. Enable-U 2Transfer is van dezelfde leverancier als de Enable-U Digikoppeling en dat betekent een razendsnelle implementatie!

Maakt u al gebruik van onze Digikoppeling, dan hoeft u geen software meer te installeren, maar slechts één vinkje te plaatsen. Raadpleeg Enable-U 2Share, de support portal, voor meer informatie.