+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Nieuwjaar

Nieuwjaarsboodschap 2015

Het einde van 2014 is in zicht – een goede periode om terug te kijken op dit jaar en plannen te maken voor 2015. 2014 was in vele opzichten een topjaar voor Enable-U. We verwelkomden een groot aantal nieuwe klanten, de meesten in de Nederlandse overheid. We leverden veel oplossingen op waarbij we klanten hielpen hun integratie uitdagingen op te lossen. Daarbij kregen we veel waardering van onze klanten. Dankzij de toewijding en professionaliteit van ons super gemotiveerde team hebben we dit succesvolle integratiebedrijf kunnen neerzetten.

 

In 2015 zullen we de groei doorzetten en diverse nieuwe plannen gaan uitvoeren:

 

We zien duidelijk een verdere groei van het aantal externe koppelingen waarbij organisaties data en services beschikbaar maken voor mobiele apps, (keten)parnters, klanten en leveranciers, (Internet of Things) en Cloud. Enable-U wil organisaties ‘enabelen’ om deze verbindingen en koppelingen te realiseren zonder concessies te doen aan beveiliging of controle.

We helpen organisaties hun business functionaliteit veilig via API’s aan te bieden zodat ze snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en veranderingen in wet- en regelgeving. Daarnaast gaan we de eerste stappen zetten met de integratie van Internet of Things en willen oplossingen bieden voor het integreren van slimme apparaten; Bovendien gaan we er met onze nieuwe oplossing Enable-U 2Perform voor zorgen dat onze klanten inzicht hebben in de werking van hun transactie systemen waardoor ze geen geld hoeven te verliezen of hoeven te vrezen voor imago schade.

 

Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar.

 

Kees Neven

Managing Partner & Founder