+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Orlando

Orlando van Amson gestart als Business Consultant

orlandoOrlando van Amson

Business Consultant

Mijn naam is Orlando van Amson, 29 jaar oud en ik woon in Hoorn (Noord-Holland). Vanaf 1 oktober ben ik bij Enable-U in dienst getreden als Business Consultant.

Ik ben getrouwd en vader van twee prachtige dochters en ons derde kind is op komst. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met mijn kinderen en overige hobby’s zoals hardlopen, wielrennen, vissen, shoppen, politiek en het ondernemerschap.

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt voor GLOMIDCO, beginnend als integratie consultant en doorgegroeid naar Practice lead Business consultancy & Sales (hoofdzakelijk sales) heb ik op een gegeven moment ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging te gaan zoeken. Al snel kwam ik Enable-U tegen. De manier waarop ik door Enable-U ben benaderd en het verdere verloop tijdens het sollicitatieproces lieten bij mij een zeer positieve indruk achter.

Ik hoop bij Enable-U veel te mogen leren en ook mijn contributie te mogen doen om de organisatie nog succesvoller te maken.

Tot snel!

Orlando

“Orlando beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van integratievraagstukken. Daarnaast heeft hij echter ook veel affiniteit met de procesmatige kant van implementaties en is hij goed in staat om bij opdrachtgevers op verschillende niveau’s te adviseren. Dat maakt hem buitengewoon waardevol voor onze klanten. Orlando is een verrijking van ons consultancy team en we zijn dan ook erg blij met deze versterking! | Ilje van der Ploeg, Manager Services