+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Tekenmoment SmartAIM Enable U

Samenwerking SmartAIM en Enable U

De handtekeningen zijn gezet, Enable U en SmartAIM gaan nu officieel samenwerken aan het veilig toegang verlenen tot systemen. Via SmartAIM Authorisation Management Suite is deze toegang op basis van identiteit en rol gemakkelijk in te regelen. Enable U zal als integratiepartner zijn specialistische kennis op dit vlak maximaal kunnen toepassen. Voor onze klanten betekent dit een eenvoudig IAM implementatietraject en mogelijkheid tot volledige ontzorging.

 

SmartAIM biedt een oplossing voor álle ondernemingen

Het bedrijf SmartAIM Nederland B.V. ontstond begin 2012 na het samengaan van enkele kleinere organisaties met veel specialistische ervaring op gebied van Identity & Access Governance en de verkoop en ondersteuning van (autorisatie)software. Zowel bij klanten in de bancaire sector, in de gezondheidszorg, bij uiteenlopende overheidsorganisaties als bij MKB-bedrijven. Inmiddels is SmartAIM Nederland één van de grootste aanbieders van een IAM-suite in Nederland. De groei zet zich inmiddels ook door in België en op korte termijn wordt het partner- en verkoopnetwerk in heel Europa uitgerold.

SmartAIM heeft een duidelijke en onderscheidende visie op Identity & Access Management, op de ontwikkeling van software en op de ondersteuning van gebruikers. SmartAIM Authorisation Management Suite levert, afgestemd op de praktijk, elke gewenste functionaliteit. Omdat de implementatie met SmartAIM sneller en eenvoudiger is dan bij traditionele oplossingen zijn de kosten aanzienlijk lager. Ook hierdoor is de geïntegreerde SmartAIM-oplossing eveneens geschikt voor kleinere ondernemingen met weinig tijd en een relatief gering budget.

Meet informatie over SmartAIM is te vinden via: www.smartaim.nl/