+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Ronald Vorstenbosch Aangesteld Als COO Bij Enable U

Ronald Vorstenbosch aangesteld als COO bij Enable U

Amsterdam, 1 augustus 2018 – Ronald Vorstenbosch (53) is aangesteld als Chief Operating Office (COO) bij Enable U. Vorstenbosch is aangetrokken om de organisatie verder te stroomlijnen en klaar te maken voor de voorziene groei van Enable U.

Vorstenbosch is sinds 1988 werkzaam in de IT, waarvan de laatste 9 jaar als GM EMEA bij TEKsystems Global Services, op het gebied van dienstverlening rondom Integratie en Analytics platformen. Vorstenbosch treedt toe tot het Management Team van Enable U om de interne operatie verder te professionaliseren, zodat de aanwas van nieuwe klanten op juiste wijze kan worden bediend.

Ronald Vorstenbosch is bijzonder enthousiast over Enable U:

“Enable U is een bedrijf dat op het juiste moment in het juiste gat is gesprongen. Ik zie al sinds 2003 dat Integratie een pijnpunt is voor bijna elke organisatie maar de oplossingen zijn lang, duur en complex. Daardoor werkt nog bijna elke organisatie met spreadsheets voor rapportage en is er amper sprake van goede integratie van bedrijfsprocessen en applicaties. Bedrijven realiseren zich vaak niet hoeveel inefficiëntie, fouten en kosten dat met zich meebrengt. Enable U heeft zich gespecialiseerd in het bieden van markt-specifieke, herhaalbare oplossingen die daardoor snel en tegen acceptabele kosten kunnen worden gerealiseerd. Indien gewenst kan de klant de volledige oplossing aan ons uitbesteden. Wij hebben een groeiend team van voornamelijk Nederlandstalig professionals; wat goed aansluit bij het marktsegment waar we ons op richten. Ik ben bijzonder vereerd met de uitdagende positie als COO voor Enable U en kijk ernaar uit om onze klanten te gaan voorzien van een nog completere diensten portfolio, en de bestaande dienstverlening naar het volgende niveau te brengen.”