+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Pam Icon

To PAM or not to PAM?

5 redenen to PAM

Wist u dat twee-derde van de Nederlandse organisaties de afgelopen twee jaar te maken hebben gehad met een beveiligingslek? En dat organisaties die minder beveiligingslekken hebben vaker gebruik maken van een geïntegreerde platformoplossing voor Identity & Access Management?

En was u er van op de hoogte dat organisaties die volwassenheid bereiken op het gebied van Identity & Access Management een hogere eindgebruikersproductiviteit hebben, én minder bevindingen bij audits?

PAM (Privileged Access Management) zorgt voor een flinke verbetering van de bedrijfssecurity.

  •       Niet alleen zorgt PAM ervoor dat alleen de gebruikers die de privileged rechten nodig hebben deze ook daadwerkelijk krijgen, uw data is veiliger en de kans op een datalek kleiner.
  •      Met het oog op de invoering van zowel Nederlands als Europese wetgeving kan dit een flinke kostenbesparing opleveren.
  •       PAM leidt tot hogere productiviteit, omdat gebruikers direct op aanvraag de privileges die ze nodig hebben ook daadwerkelijk toegekend krijgen.
  •       Geen lange, onnodige procedures meer, of vertragingen door het verkeerd aanmelden van credentials.
  •       Betere auditmogelijkheden, want door gedetailleerde rapportage en een onwijzigbaar audit trail komt u zorgeloos door een audit (en bespaart u hierdoor ook nog kosten).

 

pam_emailfooter

To PAM or not to PAM?
U kunt meteen actie ondernemen door u in te schrijven voor het gratis PAM Seminar op 25 oktober in Utrecht. Hier informeren PAM product specialist Grant Clement , Ethical Hacker Esmée Babet Snoey Kiewit en de integratieconsultants van Enable U u over de huidige veiligheidsrisico’s die organisaties vandaag de dag lopen.