+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable U to Connect
Alle koppelingen vanuit de Cloud

YES, Enable me

Met Enable U to Connect kan alles veilig digitaal aan elkaar gekoppeld worden. Of het nu interne applicaties zijn, SaaS applicaties, partners, klanten, mobiele apps, toeleveranciers, studenten, patiënten, burgers, auto’s of andere dingen….Alle koppelingen kunnen bovendien door de experts van Enable U in de gaten gehouden en beheerd, altijd voorzien van de benodigde patches en upgrades én voorzien van alle benodigde beveiligingsmaatregelen.

Enable U Connections as a Service (CaaS): veilige, blijvend werkende koppelingen.

De Enable U experts werken samen met uw organisatie aan toekomstbestendige processen en koppelingen.

Los al mijn integratieproblemen op!

YES, Enable me

Algemene kenmerken

Hoge beschikbaarheid

Het risico op verstoring (of erger nog; uitval) van uw integratieprocessen is minimaal doordat het Integratieplatform in de Enable U Cloud gebruik maakt van de best beschikbare sofwarecomponenten. Hierdoor garanderen wij een beschikbaarheid van 99,9%.

Veiligheid

Uw Informatiebeveiliging is goed verankerd. Niet alleen in het platform -dat voorzien van diverse beveiligingsmaatregelen – maar ook omdat Enable U ISO 270001 gecertificeerd is. Hiernaast wordt het platform gehost in een Nederlands datacenter.

Schaalbaarheid

Het integratieplatform kan 2000 berichten per seconde aan, door onze state-of-the-art technologie.

Flexibel

Private

De  integratie-software vanuit het integratieplatform “Enable U in de Cloud” werkt  in een specifiek voor u bestemde, afgeschermde omgeving .

Integration Platform as a Service (iPaaS)

Enable U 2Orchestrate vanuit de Cloud. Hiermee kunnen snel
en veilig integratie-processen en connecties worden gerealiseerd door de experts van Enable U of door uzelf als u dat wenst.

YES, Enable me

Connections as a Service (CaaS)

Koppelingen kunnen als een dienst worden afgenomen, ‘As a Service’. Enable U brengt de koppeling tot stand en zal deze vervolgens blijven monitoren en beheren zodat deze gegarandeerd gezond en veilig blijft. Sommige koppelingen zullen zelfs voor ons nieuw zijn (geen probleem), maar vele koppelingen hebben we vrijwel kant en klaar beschikbaar. Voorbeelden zijn: DigID, MijnOverheid Berichtenbox, eFactureren, VeCoZo, BAG, NHR, GGK, CORV, applicaties van Centric, Pink Roccade, Circle, Decos, Roxit, Gouw, GreenValley, Lost Lemon, Kodision en nog veel meer:

YES, Enable me

Kan Enable U mijn integratie-oplossingen, koppelingen en processen beheren?

In veel organisaties ontbreekt het aan de benodigde specialistische kennis voor realisatie en beheer van de integratieoplossingen. Het belang van een goede, veilige en duurzaam werkende koppelingen is echter groot.

Enable U is professioneel ingericht op het beheren van uw integratie-oplossingen en de daarop gebouwde processen en koppelingen. We kunnen ze monitoren, gezond houden en ook technisch en zelfs functioneel onderhouden.

Het beheer door experts kan als ‘Managed Service’ worden afgenomen, waardoor niet elke organisatie zelf integratiespecialisten hoeft te werven, trainen en behouden. Of uw integratie-oplossing  nu bij u lokaal is ingericht of in ‘Enable U in the Cloud’. Exceptions, errors, patches en updates worden professioneel en bijtijds verwerkt. We zorgen dat het simpelweg werkt en blijft werken.

YES, Enable me

Wilt u aanvullende informatie, of gewoon beginnen met het Integratieplatform in de Enable U Cloud?

Vul het formulier in, dan nemen wij meteen contact met u op

integration platform in de cloud enable u