+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

API Portal

Overbrug de kloof tussen API providers en consumenten.

api+portal

Hoewel de meeste organisaties redelijk volwassen zijn in het ontwikkelen van de connectiviteit tussen hun informatie- en applicatiesystemen via API’s, zien deze zelfde organisaties vaak niet hoe ze API’s kunnen leveren en aan hun consumenten kunnen tonen.

Herbruikbaarheid en implementatie zijn nu juist de drijvende factoren voor een gezonde ROI van een API, en developers moeten de API makkelijk kunnen ontdekken en beoordelen of deze de services biedt waarnaar ze op zoek zijn. De API-portal is bedoeld om dit proces te stroomlijnen.

De Enable U API-portal overbrugt de kloof tussen API-providers en API-consumenten.

Met de Enable U API Portal kunt u profiteren van investeringen in mobile en IoT, het integreren van nieuwe acquisities of het optimaliseren van de supply chain van partners.

De basis van de portal bestaat uit een robuust  (API) programma dat legacy-systemen kan verbinden met nieuwe klantgerichte services, nieuwe technologieën zoals microservices en containers ondersteunt, en open systemen faciliteert om de gegevensstroom tussen interne silo’s en externe partners te optimaliseren.

Zo kunt u efficiënt bestaande legacy IT-investeringen aan nieuwe digitale initiatieven of partners verbinden, en vormt deze digitale transformatielaag de basis van de complete heropbouw van uw architectuur.

Enable U 2SECURE

API Gateway | 2Secure

De API Gateway 2Secure is de slimme en onverbiddelijke poortwachter.
Ook in de Cloud.

Precision API Monitoring

Precision API Monitoring

Met Precision API Monitoring verkrijgt u ongeëvenaard inzicht in de prestaties van uw API’s en microservices.