Oplossing

Connections
as a Service

Complexe digitale koppelingen.
Onder controle.

Connections as a Service

Het aantal integraties zal de komende jaren explosief gaan toenemen.

Door digitalisering van dienstverlening, de opkomst van Internet of Things en steeds verdergaande integratie van waardeketens.

Met Connections as a Service legt u integratie in handen van de specialist en houdt u zelf het overzicht en de controle. Snel en veilig gekoppeld, strak beheerd.

Connections as a Service zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en verbindingen.

Let's start

Snel meer weten?

Bekijk deze animatie en u weet in minder dan 2 minuten hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

 

 

 

 

Voordelen

Key Benefits van Connections as a Service

Connections as a Service biedt u een totaaloplossing waarbij u snel en effectief uw verbindingen realiseert en beheert. Geen onvoorziene kosten dus.

Met Connections as a Service neemt u volledig beheerde koppelingen af tussen verschillende informatiesystemen. We bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

U houdt zelf het overzicht en de controle terwijl u de realisatie en het beheer van uw integratie(componenten) in de handen legt van de specialist.

 

Cloud Connector

Het berichtenverkeer tussen uw organisatie en Enable U moet goed beveiligd worden. Als uw organisatie al een voorziening heeft met API Gateway functionaliteit kan dit prima ingezet worden. Indien uw organisatie dit (nog) niet heeft kan Enable U hiervoor de Cloud Connector leveren.

De Enable U Cloud Connector is een lichtgewicht API Gateway die als digitale poortwachter fungeert tussen Enable U en de omgeving van de klant. De Enable U Cloud Connector wordt bij uw organisatie geïnstalleerd en heeft alle benodigde functionaliteiten om het berichtenverkeer tussen Enable U en uw organisatie met PKIO certificaten te beveiligen.

 

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met Connections as a Service?

U kunt meteen van start.
Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u aan elkaar wilt koppelen, of met welke overheidsvoorziening. Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Geen nood, wij verzorgen álle koppelingen.