+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable-U 2Orchestrate

De Enterprise Service Bus (ESB)

Enable U 2Orchestrate geeft u controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

Enable U 2Orchestrate is de MidOffice Broker (ESB) on-premises en in de cloud die organisaties controle geeft over de automatisering van bedrijfsprocessen. Met Enable U 2Orchestrate integreert u front-, mid-  en backofficesystemen. Het maakt optimaal gebruik van de bestaande koppelvlakken van systemen van alle leveranciers. Enable U 2Orchestrate verzorgt de integratie. Enable U 2Orchestrate geeft organisaties de mogelijkheid om informatiestromen goed en snel te automatiseren. Onze ESB wordt al gebruikt bij vele overheidsorganisaties, waaronder de gemeente Venlo.

De uitdaging

Om digitale dienstverlening, zoals zaakgericht werken en koppelingen naar landelijke voorzieningen te realiseren, moeten er veel applicaties en systemen met elkaar geïntegreerd worden. Steeds meer leveranciers van front-, mid- en backoffice systemen leveren hiervoor koppelvlakken in de vorm van webservices. Deze koppelvlakken passen nooit precies op elkaar waardoor maatwerk nodig is, langdurige implementatietrajecten ontstaan en afhankelijkheden van leveranciers blijven bestaan.

De oplossing

Enable U 2Orchestrate ontvangt berichten en bezorgt ze in het juiste formaat (eventueel na conversie) op het juiste moment via de juiste route (bijv. eerst langs een zakensysteem) bij de juiste applicatie. Op deze manier ontstaat een grote mate aan flexibiliteit in de integratie met veel verschillende systemen, bestandsformaten en transportprotocollen. De geboden oplossing integreert makkelijk met bestaande oplossingen van Centric, PinkRoccade en andere gemeentelijke applicaties en databases.

Enable U 2Orchestrate bevat  een StUF koppelvlak en een aantal standaard gemeentelijke zaakprocessen die snel en eenvoudig te implementeren zijn. Enable U 2Orchestrate loopt voorop als het gaat om de ondersteuning van nieuwe standaarden.  Dit maakt Enable U 2Orchestrate een veilige en toekomstvaste investering.

Enable-U | 2ORCHESTRATE_processflow_RGB

Kenmerken van Enable U 2Orchestrate

  • De oplossing heeft een zeer korte leercurve, waardoor de organisatie snel zelf in staat is koppelingen te configureren
  • Maken van broker/ESB processen zonder programmeren of code schrijven
  • Werkt eenvoudig op grafische wijze vanuit een webbrowser
  • Korte implementatietijd
  • Closed source in licentie, maar open source op de processen en koppelingen (alle vrijheid om processen en koppelingen onderling uit te wisselen)
  • Past in NORA en GEMMA architectuur
  • Generieke inzet als midoffice broker of enterprise service bus
  • Snel en goedkoop starten met een beperkte licentie tot 5 processen
  • Ondersteuning van de gemeentelijke standaarden waaronder StuF
Enable-U | 2ORCHESTRATE_stuf

Prijsmodel

De aanschaf van een broker of ESB komt vaak ten laste van een project met te weinig middelen om integratie vraagstukken op te lossen. Daarom heeft Enable U een prijsmodel ontwikkeld waarmee snel en goedkoop gestart kan worden. Er is een Enable U 2Orchestrate Lite licentie met volledige functionaliteit, maar beperkt tot 5 processen. Na bewezen functionaliteit kan er een upgrade gedaan worden naar een volledige licentie voor organisatiebreed gebruik met een ongelimiteerd aantal processen en koppelingen. Het is ook mogelijk om de oplossing te leasen tegen een maandelijks bedrag.

Diverse softwareleveranciers hebben besloten om een lite versie van Enable U 2Orchestrate mee te bundelen met hun eigen product om zo integratie met bestaande systemen bij klanten verregaand te vereenvoudigen. Vanuit een dergelijke ‘OEM’-versie kunt u ook upgraden naar een volledige versie.