+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable-U 2Transfer

Veilig bestanden delen met Enable U 2Transfer

Enable U 2Transfer is de oplossing om op een zeer gebruiksvriendelijke en veilige manier (grote) bestanden te delen, intern en met ketenpartners. Het is een zeer complete oplossing die gebruikt wordt om digitaal samenwerken te bevorderen, makkelijk én volkomen veilig. Vaak wordt gebruik gemaakt van toepassingen als WeTransfer voor het delen van grote bestanden, binnen en buiten de organisatie. Hierin schuilt echter een gevaar; u raakt de controle over de bestanden kwijt en er kunnen datalekken ontstaan. Met Enable U 2Transfer blijven uw bestanden (van welk type dan ook) onder controle. Bestanden worden dus niet geüpload naar andere (buitenlandse) Cloud services.

Meer dan WeTransfer

Dit is niet zomaar een vervanging voor webapplicaties zoals WeTransfer, maar meer een ‘collaboratie’ platform. Het is enorm gebruiksvriendelijk en maakt ook het beheren van gebruikersrollen simpel: u kunt elke deelnemer andere rechten toewijzen. Of u nu een deelnemer de rechten wil geven om bestanden te uploaden, downloaden, lezen, of een combinatie hiervan, u regelt het gemakkelijk zelf.

Kenmerken 

  • U kunt het gebruiken voor het versturen of delen van kleine en grote bestanden naar/met burgers, maar ook bedrijven of ketenpartners. Zeker als vervanger voor WeTransfer of Dropbox.
  • U houdt controle over uw data, door middel van wachtwoordbeveiliging, flexibel in te richten gebruikersrechten, en door het toewijzen van expiratiedata aan de bestanden die u deelt.
  • Ook kunt u deze oplossing gebruiken om in het sociaal domein inhoudelijk ongestructureerde berichten uit te wisselen. Als u bijvoorbeeld aanvullende informatie wilt sturen naar jeugdzorginstellingen, of informatie wilt delen met burgers.
  • U kunt het ook gebruiken om intern bestanden uit te wisselen die bijvoorbeeld te groot zijn voor Outlook.

Enable U 2Transfer is voor zoveel toepassingen te gebruiken, dat gemeenten in staat zijn om de (digitale) dienstverlening naar burgers, bedrijven en ketenpartners op een veilige manier in te richten en te innoveren. Meer weten? Neem contact op met uw accountmanager!