+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Het Enable U API Programma. Is uw organisatie klaar om te groeien?

Meer dan 26 miljard ‘dingen’ zijn al aangesloten op het Internet. API’s benutten deze connectiviteit en bieden zo eindeloos veel mogelijkheden om het volle potentieel van uw organisatie te ontketenen.

API’s zijn de meest kansrijke en toekomstgerichte instrumenten voor bedrijfsontwikkeling in onze tijd van digitale transformatie. Ze worden in buitengewoon hoog tempo dé standaard van gegevensuitwisseling in alle markten en sectoren; zowel profit als non-profit.

Aan de basis van deze digitale transformatie staat de veranderende organisatie. Wij beseffen ons dat maar al te goed en daarom hebben wij het API programma ontwikkeld. Het Enable-U API programma stelt u in staat om een complete API strategie vorm te geven. Deze strategie hanteert een scope van vijf jaar en is stevig ingebed in de overkoepelende visie en doelstelling(en) van uw organisatie. Naar aanleiding van het API programma ontwikkelen we API’s die u kunt aanwenden op een strategische en geprioriteerde manier.

  •  Breid uw dienstverlening uit, verbeter de klantbeleving en vergroot de waarde van uw zakelijk platform.
  • Creëer aanvullende kanalen om uw volle potentieel te ontketenen op verschillende (mobiele) platformen en devices zoals mobile, The Internet of Things en de Cloud.
  • Breid uw bereik onder consumenten en partners uit door omnichannel aanwezigheid

API’s Strategisch Inzetten? Een goed begin is het halve werk

Hoe weet u of uw organisatie klaar is voor serieuze groei?
Doe de API Maturity Scan!

Met de Maturity Scan kunt u bepalen in welke mate er gestructureerde SOA Governance en API Management processen binnen uw organisatie zijn ingericht. Hiernaast wordt duidelijk hoe deze processen kunnen bijdragen aan een maximale return on investment.

Het Enable-U API programma. In 7 stappen naar serieuze groei.

Bekijk hier uw Enable-U API programma overzicht.