+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enterprise Service Bus (ESB) Enable U 2Orchestrate 

Controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen

Bedrijven, organisaties en instellingen stellen hun databronnen en applicaties beschikbaar voor partners, ontwikkelaars, mobiele apps en cloud diensten. Front-, mid- en backofficesystemen moeten hier naadloos mee kunnen samenwerken.

Om digitale dienstverlening zoals zaakgericht werken en koppelingen naar landelijke voorzieningen te realiseren moeten veel applicaties en systemen met elkaar geïntegreerd worden. Steeds meer leveranciers van front-, mid- en backoffice systemen leveren hiervoor koppelvlakken in de vorm van webservices. Deze koppelvlakken passen nooit precies op elkaar waardoor maatwerk nodig is, langdurige implementatietrajecten ontstaan en afhankelijkheden van leveranciers blijven bestaan.

De Enable U ESB | 2Orchestrate oplossing verzorgt de integratie van uw front-, mid-  en backoffice-systemen. Zo maakt u optimaal gebruik van de bestaande koppelvlakken van systemen van alle leveranciers en kunt u informatiestromen goed en snel automatiseren.

Enable-U | 2ORCHESTRATE_processflow_RGB

Enable U 2Orchestrate ontvangt berichten en bezorgt ze in het juiste formaat (eventueel na conversie) op het juiste moment via de juiste route bij de juiste applicatie.

Met Enable U 2Orchestrate ontstaat een grote mate aan flexibiliteit in de integratie met veel verschillende systemen, bestandsformaten en transportprotocollen.

De ESB integreert makkelijk met bestaande oplossingen van onder andere Centric, PinkRoccade en andere gemeentelijke applicaties en databases.

Kenmerken

De oplossing heeft een zeer korte leercurve, waardoor de organisatie snel zelf in staat is koppelingen te configureren. Hierdoor heeft u een korte implementatietijd.

Met de ESB kunt u broker/ESB processen maken zonder te programmeren of code schrijven, en werkt eenvoudig op grafische wijze vanuit een webbrowser.

Closed source in licentie, maar open source op de processen en koppelingen, wat betekent dat u alle vrijheid heeft om processen en koppelingen onderling uit te wisselen.

Ondersteuning van de gemeentelijke standaarden waaronder StuF

De ESB past in NORA en GEMMA architectuur en u kunt de ESB generiek inzetten als midoffice broker of enterprise service bus.

U kunt snel en goedkoop starten met een beperkte licentie tot 5 processen. 
De aanschaf van een broker of ESB komt vaak ten laste van een project met te weinig middelen om integratie-vraagstukken op te lossen. Daarom heeft Enable U 2Orchestrate een Lite licentie met volledige functionaliteit, maar beperkt tot 5 processen. Na bewezen functionaliteit kan er een upgrade gedaan worden naar een volledige licentie voor organisatiebreed gebruik met een ongelimiteerd aantal processen en koppelingen. Het is ook mogelijk om de oplossing te leasen tegen een maandelijks bedrag.

OEM
Diverse softwareleveranciers hebben besloten om een lite versie van Enable U 2Orchestrate mee te bundelen met hun eigen product om zo integratie met bestaande systemen bij klanten verregaand te vereenvoudigen. Vanuit een dergelijke ‘OEM’-versie kunt u ook upgraden naar een volledige versie. 

Het Enable U IPaaS platform

Het Enable U IPaaS platform is een uitgebreid
cloud-gebaseerd integratieplatform met mogelijkheden voor API Management, Master Data Management, EDI, Workflow en alle mogelijke connecties naar applicaties en landelijke voorzieningen (MijnOverheid Berichtenbox, Lopende Zaken, efactureren, OLO, GBA, CORV, etc).

Met het IPaaS platform van Enable U integreert u al uw applicaties en databronnen, zowel in de cloud als on premise met één tool. Schaalbaarheid, security en eenvoud vormen de basis van deze oplossing. Enable U IPaaS voorziet in hybride integratie en reduceert complexiteit.

Kenmerken

Verbindt meer dan 200 applicaties en 1000 ‘endpoints’

een multi-tenancy omgeving die het mogelijk maakt capaciteit te delen en de schaalbaarheid te vergroten

Gemak in gebruik – Met de intuïtieve ‘point-and-click’ tools creëert u met gemak de verbinding tussen applicaties

een makkelijk te gebruiken interface;

Ingebouwde connectoren voor allerlei soorten applicaties

Wilt u meer informatie over ons iPaaS platform?
Neem dan nu contact op!