+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Vereenvoudig het identiteitsbeheer van uw bedrijf. Eenvoudig, snel, veilig en compliant aan wet-en regelgeving.

Download ons IAM whitepaper

In onze mobiele en toepassingsgerichte wereld communiceren uw werknemers, klanten en partners steeds vaker met uw onderneming via softwaretoepassingen. 

Om daadwerkelijk profijt te hebben van deze ontwikkeling hebben organisaties behoefte aan een Identity& Management (IAM) oplossing waarmee op veilige en verantwoorde wijze toegang kan worden verleend aan deze gebruikersgroepen.

Enable-U 2Authorise is een waterdicht en efficiënt systeem voor het opvoeren, afmelden en veranderen van interne en externe gebruikers met bijbehorende autorisatie niveaus voor on-premises, SAAS- en iPAAS- applicaties. Met dit systeem heeft u volledige controle over identiteiten en rechten binnen alle applicaties die in uw organisatie worden gebruikt.

Geeft eenvoudig toegang tot informatie en applicaties aan geautoriseerde gebruikers.

Beschermt waardevolle en privacygevoelige data.

Voldoet aan wet-en regelgeving, zoals de AVG en branchespecifieke compliance-afspraken.

Organisatiebelang
Onderkent u de privacyrisico’s van een product of dienst niet op tijd, dan is de kans groot dat noodzakelijke aanpassingen tijdrovend en kostbaar zijn. Met Enable U 2Authorise kunnen eenvoudig koppelingen worden gemaakt met diverse systemen. De oplossing is snel en eenvoudig te installeren en beheren.

Meer weten over onze oplossing?
Download dan nu ons whitepaper!

2authorise whitepaper