Oplossing

Managed Private
Integration Platform

Complexe digitale koppelingen.
Onder controle.

Managed Private Integration Platform

Met het Manged Private Integration Platform legt u integratie in handen van de integratiespecialist en houdt u zelf het overzicht en de controle.

Snel en veilig gekoppeld, professioneel beheerd. Sommige organisaties eisen hun eigen specifieke infrastructuur, helemaal afgestemd op de eigen architectuurprincipes en beschikbaarheidseisen.

In dat geval kan ervoor gekozen worden om een ‘eigen’ integratiearchitectuur in te richten met de benodigde componenten. Zo kunt u Managed Integrations afnemen op een speciaal voor u samengestelde en ingerichte omgeving. Ook hier kan Enable U het volledige beheer van de integraties en koppelingen op zich nemen.

Let's start

Snel meer weten?

Bekijk deze animatie en u weet in minder dan 2 minuten hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

 

 

 

 

enable dashboard
Integratieplatform

Uw eigen architectuur

Bij het Managed Private Integration Platform heeft u licenties nodig voor alle benodigde softwarecomponenten en wordt mogelijke hosting apart in rekening gebracht. Natuurlijk wordt er een op maat gesneden beheerovereenkomst opgesteld.

Met het Managed Private Integration Platform maakt u in uw eigen architectuur gebruik van de componenten van Managed Integrations en benut u de kennis en vaardigheden van onze integratiespecialisten om te komen tot uw ideale, eigen, proactief door Enable U beheerde integratieplatform.

Managed Integrations zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en verbindingen.

Applicatie-Integratie

Met het Managed Private Integration Platform neemt u volledig beheerde koppelingen af tussen verschillende informatiesystemen. We bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

Managed Private Integration Platform

De voordelen

Managed Private Integration Platform

Zelf overzicht en controle, realisatie en beheer in handen van de specialist.

Bekijk hier hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

Let's start
Enable U

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met een Managed Private Integration Platform?

U kunt meteen van start.

Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u aan elkaar wilt koppelen, of met welke overheidsvoorziening.

Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Geen nood, wij verzorgen álle koppelingen.