+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Precision API Monitoring

U wilt gedetailleerd inzicht in de prestaties van API’s en (micro)services

Gedetailleerd inzicht in de prestaties van kritieke API’s en microservices met Precision API Monitoring.

API’s liggen aan de basis van digitale informatie-uitwisseling tussen apps applicaties en/of ‘smart things’. Inzicht in hun prestaties is van cruciaal belang voor het bieden van de perfecte digitale dienstverlening. Naarmate organisaties meer over gaan op ‘real-time’ dienstverlening in samenwerking met ketenpartners, wordt ketenbewaking in toenemende mate onmisbaar.

Precision API Monitoring van Enable U biedt ongeëvenaard inzicht in de prestaties van API’s en de daaraan gerelateerde microservices.

DevOps-teams kunnen hierdoor problemen snel vaststellen, aanpakken en effectief samenwerken binnen de gehele API-levenscyclus.

U wilt inzicht in de performance van uw api's, microservices en ondersteunende infrastructuur

U wilt inzicht in alle transacties door de Gateway voor alle individuele API's services, inclusief de correlatie met uw backend systemen.

U wilt predictive monitoring toepassen, waardoor mogelijke performanceproblemen op uw services -en dan met name de transactiepaden- geïdentificeerd worden.

Precision API Monitoring biedt near-real-time visualisatie en signalering op transactieniveau, waardoor het gemiddelde tijd tot herstel (MTTR) drastisch vermindert en voortdurende verbetering van API’s en ondersteunende infrastructuur plaastvindt.

Met Precision API Monitoring | 2Perform krijgt u het volledige beeld van wat uw eindgebruiker ervaart, over virtuele, mobiele, cloud én mainframe omgevingen, gecombineerd met de mogelijkheid om API prestaties -in ieder punt van de levenscyclus- te optimaliseren.  

PRECISION_ILLU

In de Precision API Monitoring datasheet
lichten we  de kenmerken en toepassingen van Precision API Monitoring verder toe.

precision api monitoring enable u