Oplossing

Private Connections
as a Service

Complexe digitale koppelingen.
Onder controle.

Private Connections as a Service

Met Private Connections as a Service legt u integratie in handen van de integratiespecialist en houdt u zelf het overzicht en de controle.

Snel en veilig gekoppeld, professioneel beheerd. Sommige organisaties eisen hun eigen specifieke infrastructuur, helemaal afgestemd op de eigen architectuurprincipes en beschikbaarheidseisen.

In dat geval kan ervoor gekozen worden om een ‘eigen’ integratiearchitectuur in te richten met de benodigde componenten. Zo kunt u kunt u Connections as a Service afnemen op een speciaal voor u samengestelde en ingerichte omgeving. Ook hier kan Enable U het volledige beheer van de integraties en koppelingen op zich nemen.

Let's start

Snel meer weten?

Bekijk deze animatie en u weet in minder dan 2 minuten hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

 

 

 

 

Integratieplatform

Uw eigen architectuur

Bij Private Connections as a Service heeft u licenties nodig voor alle benodigde softwarecomponenten en wordt mogelijke hosting apart in rekening gebracht. Natuurlijk wordt er een op maat gesneden beheerovereenkomst opgesteld.

Met Private Connections as a Service maakt u in uw eigen architectuur gebruik van de componenten van Connections as a Service en benut u de kennis en vaardigheden van onze integratiespecialisten om te komen tot uw ideale, eigen, proactief door Enable U beheerde integratieplatform. Connections as a Service zijn volledig beheerde, vooraf geconfigureerde koppelingen tussen verschillende informatiesystemen, inclusief een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en verbindingen.

Applicatie-Integratie

Met Private Connections as a Service neemt u volledig beheerde koppelingen af tussen verschillende informatiesystemen. We bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

Private Connections as a Service

De voordelen

Private CaaS

Zelf overzicht en controle, realisatie en beheer in handen van de specialist.

Bekijk hier hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

Let's start

Oplossing

Hoe kunnen we u Enablen met Private Connections as a Service?

U kunt meteen van start.

Het is heel eenvoudig. Geef hier aan welke informatiesystemen u aan elkaar wilt koppelen, of met welke overheidsvoorziening.
Staat uw gewenste koppeling er niet bij? Geen nood, wij verzorgen álle koppelingen.