+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Privileged Access Management

Controle over rechten

van gebruikers en beheerders

Verkrijg controle over rechten van gebruikers en beheerders en krijg inzicht in alle handelingen tijdens een remote inlogsessie.

Ongeacht hun omvang; organisaties over de hele linie kunnen niet langer ontsnappen aan de dreigende noodzaak om te voldoen aan audit- en compliance voorschriften die van invloed zijn op hun sector. In navolging van de razendsnelle uitbreiding van digitale technologie zijn deze regels voortdurend onderhevig aan verandering, wat ervoor zorgt dat het compliant zijn met deze regels een constante uitdaging is.

Privileged Acces Management, kortweg PAM, biedt een omgeving om inlogsessies te beschermen en te beheren. In het speciaal de inlogsessies van gebruikers met uitgebreide rechten.

Toegangsregels kunnen worden ingesteld, gedetailleerde rapportages van inlogsessies zijn mogelijk en alle activiteiten van gebruikers met uitgebreide rechten worden gelogd en opgenomen. Dit laatste is met name van belang bij het inschakelen van remote IT support.

U wilt een feilloos systeem dat op het juiste moment toegang toezegt en weer ontzegt aan gebruikers met rechten.

U wilt een onwijzigbaar ‘audit trail’ dat bewijs levert van alle handelingen die een gebruiker met uitgebreide rechten uitvoert.

U wilt een systeem dat ongewoon gedrag detecteert middels gedragsanalyse en hier direct melding van maakt.

Een goede beveiliging is opgebouwd uit meerdere lagen en componenten. Privileged Access Management (PAM) kan worden geïntegreerd met uw Identity & Access Management suite maar kan ook zelfstandig worden geïmplementeerd.

Wilt u meer weten?
Download de datasheet waarin de kenmerken en toepassingen van Precision API Monitoring verder worden toegelicht.