Oplossing

Enable U 2Distribute

Klassieke Gegevensdistributie gebruikmakend van nieuwe cutting edge technologie.

Enable U 2 Distribute

Voor het afleiden en produceren van mutaties en het leveren van de juiste berichten is de opslag van gegevens in een magazijn noodzakelijk.

U wilt als organisatie niet alleen weten dat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden maar ook dat de gerelateerde gegevens bijgewerkt worden in het Enable U gegevensmagazijn en/of andere gegevensmagazijnen.

Enable U 2Distribute is een oplossing /extensie gebaseerd op de Enable U 2Notify event broker, en biedt distributie van mutaties op persoons-en bedrijfsgegevens zoals vastgelegd in de BRP, KvK en BAG én naar afnemende systemen.

U verkrijgt met Enable U 2Distribute voorgedefinieerde abonnementen op Enable U 2Notify , gebruik makend van het Enable U gegevensmagazijn, met als doel om vanuit de storage mutaties te kunnen afleiden en produceren.

Datadistributie kan worden afgenomen als verschillende Managed Integrations, met abonnementen op BAG gebeurtenissen, GBA/BRP gebeurtenissen en KVK gebeurtenissen.

Functionaliteit Enable U 2Distribute

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.