Oplossing

Enable U 2Orchestrate

Controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen

Enable U 2Orchestrate

Dé integratie oplossing die alle databronnen en applicaties met elkaar kan connecteren

Bedrijven, organisaties, overheden en overige instellingen hebben veel verschillende databronnen en applicaties ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen en dienstverlening naar klanten, burgers, patiënten en organisaties. Om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten en goede digitale dienstverlening mogelijk te maken is het integreren en connecteren van diverse databronnen en applicaties absolute noodzaak geworden.

Enable U 2Orchestrate is dé integratie oplossing die alle databronnen en applicaties met elkaar kan connecteren en integreren. Zo maakt u optimaal gebruik van de bestaande systemen van alle leveranciers en worden informatiestromen goed en snel geautomatiseerd.
Uitgelicht

De kenmerken van
Enable U 2Orchestrate

Enable U 2Orchestrate

Enable U 2Orchestrate is een modern low/no code integratie platform, waarbij designtime en runtime gescheiden zijn om zo cloud, on-premises en hybride integraties mogelijk te maken. Het biedt voorzieningen voor API Management, Master Data Management, EDI, workflow en mogelijkheden om naar landelijke voorzieningen (bv MijnOverheid , efactureren, OLO, GBA, CORV, etc) te connecteren.

Met Enable U 2Orchestrate als hart van het iPaaS platform van Enable U integreren wij ook al uw applicaties en databronnen, zowel in de cloud als on premise (bv Hogeschool Saxion). Schaalbaarheid, security en eenvoud vormen de basis van deze oplossing. Bovendien heeft u dankzij overzichtelijke dashboards volledig inzicht in al uw integraties. Enable U iPaaS voorziet in hybride integratie en reduceert complexiteit.

Oplossing

Meer informatie over Enable U 2Orchestrate?

Neem dan nu contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.