Enable-U 2Authorise2authorise

Met Enable-U 2Authorise brengen wij een Enterprise oplossing in Identity and Access Management naar de Nederlandse lokale overheidsmarkt.

Enable-U 2Authorise is een waterdicht en efficiënt systeem voor het opvoeren, afmelden en veranderen van interne en externe gebruikers met bijbehorende autorisatie niveaus voor on-premises, SAAS- en iPAAS- applicaties. Met dit systeem heeft u volledige controle over identiteiten en rechten binnen alle provinciale applicaties. Niet alleen kunnen er eenvoudige koppelingen worden gemaakt met diverse systemen, de oplossing is snel een eenvoudig te installeren en beheren. Het is bovendien een zeer betaalbare oplossing en er zijn geen dure externe consultants nodig om het product aan te passen.

 

Enable-U 2Authorise is dé Enterprise oplossing in Identity and Access Management die specifiek is ontwikkeld voor de Nederlandse lokale overheid.

Met Enable-U 2Authorise kunt u autorisaties voor systemen eenvoudig toevoegen, maar ook eenvoudig weer intrekken bij het uit dienst treden van medewerkers. Hiermee wordt voorkomen dat iemand die niet langer werkzaam is bij uw organisatie nog toegang heeft tot diverse applicaties. Ook is het heel eenvoudig om een medewerker die verandert van afdeling de juiste autorisaties toe te kennen en/of eventuele autorisaties in te trekken.

Andere zaken die onder andere mogelijk zijn:

  • Beveiligen van accounts die veel privileges hebben
  • Eenvoudig beheer van user accounts van cloud systemen
  • Selfservice mogelijk maken (bv een nieuw wachtwoord aanvragen of autorisatie van een ander systeem)
  • Eenvoudig onboarden van nieuwe medewerkers en externe toegang
  • Single Sign On voor medewerkers waardoor gebruikers niet op meerdere applicaties hoeven in te loggen (dus ook voor cloud-applicaties zoals Office 365)
  • Mogelijk om de stand van toegangsrechten per gebruiker weer te geven
  • Compliant volgens BIG/ISO 27002/GDPR/WBP
  • Robuuste authenticatie met een ‘one-time password’
  • Ondersteuning User Provisioning
  •  Tegengaan van Orphan accounts

GAP analyse

Om in kaart te brengen waar uw organisatie nú staat op het gebied van Identity and Access Management, hebben wij in samenwerking met onze partners een GAP analyse ontwikkeld. Binnen enkele dagen doorlooptijd kunnen wij een analyse doen van de huidige situatie en hoe uw organisatie zich verhoudt tot de gewenste situatie. Dit wordt opgeleverd in een rapport.
Bij  aanschaf van een licentie brengen wij hiervoor niets in rekening.

In het kader van de Europese richtlijn General Data Protection Regulation (GDPR) en de Nederlandse Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die volgend jaar afgedwongen gaan worden is het belangrijk om te weten welke medewerkers wanneer en waar toegang toe hebben.
Er kunnen zeer hoge boetes worden uitgedeeld wanneer organisaties zich niet houden aan deze richtlijnen.

REGISTREER NU VOOR EEN GAP ANALYSE

Wilt u meer informatie over Enable-U  2Authorise en/of de GAP analyse, neem dan contact op met uw accountmanager.