Met Enable-U 2Inform sluit je aan op MijnOverheid Berichtenbox en Lopende Zaken

MijnOverheid is het portaal voor overheidsorganisaties om digitaal, veilig en persoonlijk te communiceren met burgers. Zo kan een gemeente alle post voor haar inwoners digitaal versturen naar de Berichtenbox van individuele burgers. Bovendien blijft de burger met MijnOverheid Lopende Zaken gemakkelijk op de hoogte van statuswijzigingen rondom (bijvoorbeeld) vergunningsaanvragen.

Enable-U 2Inform maakt het mogelijk om uw organisatie aan te sluiten op MijnOverheid, waarna u uw uitgaande post digitaal kunt verzenden naar de Berichtenbox en statusupdates kunt presenteren in Lopende Zaken.

mijnoverheid

Via MijnOverheid hebben burgers toegang tot post en persoonlijke gegevens van overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en ook gemeenten.

Enable-U 2Inform

Digikoppeling

Aansluiten op de Landelijke Voorzieningen MijnOverheid kan alleen met een Digikoppeling-adapter. Enable-U biedt een generieke Digikoppeling-adapter om het gewenste elektronische verkeer af te vangen.

Enable-U DigikoppelingMet de Enable-U Digikoppeling kunnen overheidsorganisaties on-premises en in de cloud gemakkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar onderling informatie uitwisselen. U wordt in staat gesteld om aan te sluiten op het Omgevings Loket Online (OLO), de landelijke voorziening WOZ, MijnOverheid.nl (Lopende Zaken en Berichtenbox), BAG, Digimelding, Digilevering, Berichtenbox antwoord voor bedrijven, Digipoort en eFactureren. De Enable-U oplossing wordt inmiddels gebruikt bij meer dan 200 (overheids)organisaties, waaronder gemeenten, provincies, waterschappen, ministeries en het Informatieknooppunt Crisisbeheersing.

Ook Circle Software levert Enable-U 2Inform

Enable-U en Circle Software zijn al jaren partners in de publieke sector, zo ook voor Enable-U 2Inform. Ruim 40 klanten van Circle Software maken al gebruik van Enable-U 2Orchestate, de servicebus (ESB) en zeker 18 daarvan ook van de Enable-U Digikoppeling.

Gebruikt u Verseon Zaaksysteem van Circle Software? Dan is de implementatie van Enable-U 2Inform eenvoudig te realiseren. Neem contact op met uw accountmanager om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Circle Software

Deze oplossing is onderdeel van:

Enable-U in the Cloud
2Govern
2integrate