enable-u api

Voorbereid op verandering met API’s

Vroeger verliep het contact tussen u en uw zakelijke partners of klanten, via de webbrowsers online of rechtstreeks bij u op kantoor.

Steeds vaker vinden deze B2C- en B2B-interacties “in-app” plaats, op een toenemend aantal typen connected devices.

De opkomst van het mobiele internet, de impact ervan op de connected consument en the Internet of Things, zal voor altijd de betekenis die organisaties geven aan industrie- en marktgrenzen doen verschuiven.Gartner, 2013

Door blootstelling van uw API’s (of zakelijke functies) creëert u nieuwe mogelijkheden voor uw klanten, partners en externe ontwikkelaars. Externe ontwikkelaars en partners zijn dan in staat om nieuwe innovatieve toepassingen te bouwen tegen uw API’s, waarna uw eindgebruikers ervan kunnen profiteren. Bovendien houdt u uw bedrijf ook relevant in de API-economie. Enable-U biedt het API management platform om uw zakelijke functies gemakkelijk en veilig bloot te stellen en gebruiksklaar te maken.

Breid uw bedrijf uit

API’s bieden eindeloos veel mogelijkheden om het potentieel van uw organisatie te benutten.

  • Creëer waarde voor partners en ontwikkelaars door hen in staat te stellen te bouwen tegen uw API’s.
  • Stel efficiënt uw zakelijke functionaliteiten bloot aan een grote gemeenschap van externe ontwikkelaars, die innovatieve applicaties creëren met uw API’s.
  • Breid uw economische mogelijkheden uit, verhoog klantretentie en vergroot de waarde van uw zakelijk platform.
  • Maak nieuwe inkomstenstromen mogelijk door uw platform met behulp van API’s te monetiseren.
  • Creëer aanvullende kanalen om new business te genereren op verschillende (mobiele) platformen en apparaten.
  • Breid uw bereik onder consumenten en partners uit door omnichannel aanwezigheid.
  • Creëer toepassingen voor nieuwe platformen en apparaten, zoals mobile, The Internet of Things en de Cloud.

API Management Suite

Om het delen van API- informatie veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt te maken, moeten bedrijven bestand zijn tegen uitdagingen van kritiek belang, voor wat betreft de beveiliging, performance management en data modificatie.
Enable-U maakt gebruik van Layer 7 API Management Suite, waarmee organisaties deze uitdagingen op efficiënte wijze aanpakken. De API Management Suite combineert geavanceerde functionaliteit voor backend integratie, mobiele optimalisatie, cloud orkestratie en developer management. Het is uniek in zijn vermogen om weerstand te bieden tegen een arsenaal aan API management uitdagingen op Enterprise niveau.

Uw API’s in 4 dagen

Bent u er klaar voor om uw API’s bloot te stellen en het potentieel van de organisatie te benutten, in minder dan een week? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.