+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Privacy- en cookieverklaring


Introductie

Dit is de Privacy- en cookieverklaring van Enable U, gevestigd te Amsterdam, Asterweg 19D12 1031HL voor de website www.enable-u.nl. Deze verklaring geeft aan hoe wij omgaan met persoonsgegevens die verzameld worden via deze website.

Deze verklaring kan worden gewijzigd, bijvoorbeeld in geval van toegevoegde functionaliteit waarbij het verwerken van persoonsgegevens nodig is.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Enable U  kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Enable U, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Enable U  verstrekt. Enable U  kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

jouw voor- en achternaam
jouw adresgegevens
jouw telefoonnummer
jouw e-mailadres

Waarom Enable U  de gegevens nodig heeft

Enable U  verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Enable U  jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van een opdracht.

Hoe lang Enable U  de gegevens bewaart

Enable U  bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

Delen met anderen

Enable U  verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Enable-U maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerservaring op onze website mogelijk te maken.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein bestandje dat met de pagina’s van onze websites wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek dan weer naar onze servers teruggestuurd worden zodat wij u kunnen herkennen als terugkerende bezoeker.

Google Analytics

Op de website van Enable U  worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersaantallen bij te houden en rapportages te krijgen over het gebruik van de website door bezoekers. Enable U gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Autopilot hq

Via het Marketing automation platform Autopilot wordt middels een tracking cookie aanvullende informatie over bezoekers en klanten verzameld zoals naam, e-mailadres en andere contactinformatie of contactvoorkeuren. Autopilot hq biedt een platform om deze gegevens op te slaan en de hulpmiddelen om te communiceren en fungeert dus enkel als dataprocessor. De informatie van consumenten wordt door Autopilot hq niet voor eigen doeleinden gebruikt. Voor de privacy verklaring van Autopilot hq klik hier: https://www.autopilothq.com/legal/privacy-policy

Sociale media

Wij hebben op onze site koppelingen voor Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Google+. De code voor deze koppelingen worden aangeleverd door de sociale media bronnen en daarachter zit een cookie. Op de websites van de verschillende sociale media kanalen, waaronder Facebook, kun je lezen wat zij met jouw persoonsgegevens doen.

Nieuwsbrief

Enable U  verstuurt maandelijks een nieuwsbrief. Hiermee willen wij onze klanten informeren over uiteenlopende zaken. Wij verzenden alleen nieuwsbrieven naar klanten die toestemming hebben gegeven om deze te ontvangen. Onze nieuwsbrieven bevatten onderaan een link waarmee klanten zich kunnen afmelden. De e-mailadressen waarnaar wij nieuwsbrieven versturen, verstrekken wij niet aan derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar marketing@enable-u.nl. Enable U zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiligen

Enable U neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wil over de beveiliging van door Enable U  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Enable U op via info@enable-u.nl.

 

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites vindt u meer informatie over cookies:

Overheid: Telecommunicatiewet – Cookie bepaling
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Your Online Choices: A guide to online behavioural advertising

 

Aanpassen Privacy Statement

Enable U  behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.