Rapid API

API Market place

RapidAPI is een API market place waar API’s te publiceren en te consumeren zijn. Mogelijkheden voor automatische onboarding met bijbehorende contracten en SLA’s zijn inbegrepen en is het mogelijk om uw API’s via abonnementen, vouchers of achteraf (per call) te monetizen.

U heeft iets te bieden en wilt dat anderen uw API’s gaan gebruiken. Wellicht
wilt u extra inkomsten genereren door het gebruik van uw API’s. Of misschien wilt u juist gebruik maken van andere API’s om uw applicatie of mobile app nog aantrekkelijker te maken.

Uw website of mobile app zijn goed genoeg, maar het kan altijd beter. Helaas hebben uw ontwikkelaars het te druk om de code te schrijven voor bijvoorbeeld gezichtsherkenning om uw app veiliger te maken of om die simpele controle op een valide email adres in te bouwen. Misschien bent u aan het nadenken over verificatie door middel van SMS om zo uw oudere gebruikers beter te faciliteren? Misschien heeft u wel een briljante API ontwikkeld waarmee u een zakelijke ommekeer kunt implementeren en wilt u dat zo veel mogelijk bedrijven wereldwijd deze gaan gebruiken.

API's

Met meer dan 1 miljoen ontwikkelaars die al gebruik maken van de RapidAPI Marketplace, vind u snel de API die u zoekt.

Ook is de API marketplace specifiek in te zetten en te configureren voor organisaties die hun eigen API’s op een gecontroleerde manier beschikbaar willen stellen aan de buitenwereld. U krijgt de mogelijkheid om uw huisstijl en logo toe te voegen en gebruik te maken van de uitgebreide beheer- en test mogelijkheden.

Samen met iBasis heeft Enable U een verzameling API’s in een eigen API Marketplace geplaatst die specifiek zijn voor de Telco industrie. Met de API expertise van Enable U in combinatie met de RapidAPI Marketplace infrastructuur is dit in slechts enkele dagen te implementeren.

API ontwikkelaars krijgen een compleet overzicht van de gebruikers van hun API en de gebruikers van API’s kunnen precies zien welke API’s zij allemaal in gebruik hebben. Beide groepen hebben natuurlijk toegang tot een uitgebreid dashboard met informatie over billing, performance en gebruikers-beheer. Dankzij de Enable U ervaring en de krachtige mogelijkheden van de Rapid API marketplace bent u in staat om uw diensten snel uit te breiden of aan te bieden aan de wereld.

 

Meer informatie over Rapid API? Lees hier de whitepapers.

Rapid API

Rapid API

Aanvullende informatie over Rapid API vindt u hier.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door uw gegevens achter te laten gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. U kunt uw voorkeuren beheren in de footer van elke nieuwsbrief die u ontvangt, of door contact op te nemen met marketing@enable-u.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.