Lokale Overheid

Nieuwe regelgeving, veranderende samenwerkingsverbanden en zakelijke uitdagingen zorgen voor een toenemende vraag naar software en diensten om applicaties en data te koppelen.

Enable U

Slimme koppelingen

Dankzij slimme koppelingen en/of integraties van bedrijfsprocessen kunnen op zeer korte termijn snel resultaten worden behaald en dure investeringen worden uitgesteld. Deze behoefte aan connectiviteit tussen applicaties en data is universeel. Een architectuur waar integratie als pijler is geaccepteerd geeft een grotere keuzevrijheid voor te gebruiken software én voor samenwerkingsverbanden.

Overzicht

Door gebruik te maken van de technologie en kennis van Enable U bent u als lokale overheid in staat om:

Snelle Return on Investment (ROI)

Snelle ROI te behalen omdat veel van de integraties al standaard beschikbaar zijn. U profiteert van de ervaringen bij andere gemeenten en kunt uw integraties snel en zonder grote investeringen implementeren. 

Ondersteuning Common Ground

De API’s die beschikbaar komen via Common Ground simpel te integreren. Bestaande Enable U klanten blijven gebruik maken van een omgeving die zij al kennen en nieuwe gebruikers zullen naast de Common Ground API’s ook toegang krijgen tot de diensten die Enable U al jaren biedt.

Low-code development

Dankzij de flexibiliteit van onze oplossingen het maatwerk te krijgen dat u wenst. Wilt u één of meerdere koppelingen als dienst afnemen, dan kan dit. Maakt u liever gebruik van een complete omgeving die u met eigen personeel beheert, dan kan dat ook. Van cloud tot on-premise, u kiest de oplossing die bij ú past.

Enable U helpt alle gemeenten, van klein tot groot

Binnen de lokale overheid vinden specifieke ontwikkelingen plaats waardoor koppelingen juist daar voor een krachtige impuls en een efficiëntere bedrijfsvoering kunnen zorgen. 

Enable U is al jaren een toonaangevende partner van de Nederlandse overheid, zowel op centraal als lokaal niveau. Dankzij standaard koppelingen voor zaken als Mijnberichtenbox en verschillende identity providers zoals DigID, eHerkenning en eIDAS en tientallen andere standaard zaken die dagelijks door zelfs de kleinste gemeenten gebruikt worden, helpen wij meer dan 250 gemeenten bij het stroomlijnen van hun processen. 

Zowel voor de kleinere gemeenten (met weinig IT personeel) tot grote gemeenten zijn er oplossingen waarbij u óf bijna niets- óf bijna alles zelf kunt doen. U kunt er zelfs voor kiezen om één specifieke koppeling als een dienst af te nemen zodat u zonder lokale technische ondersteuning toch gebruik kunt maken van alles dat nu- en straks via het Common Ground initiatief beschikbaar komt.

Connections as a Service

Met Connections as a Service neemt u volledig beheerde koppelingen af tussen verschillende informatiesystemen.  We bieden koppelingen tussen alle bekende applicaties en vele sector-specifieke koppelingen voor de overheidssector, (semi) overheidsvoorzieningen en onderwijsinstellingen.

U houdt zelf het overzicht en de controle terwijl u de realisatie en het beheer van uw integratie(componenten) in de handen legt van de specialist.

 

Yes, Enable Me

Meer informatie? Bekijk deze animatie

Bekijk deze animatie en u weet in minder dan 2 minuten hoe u zelf het overzicht en de controle houdt, terwijl u de realisatie en het beheer van uw integraties in de handen legt van de specialist.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ